„Nincs mit szépíteni, oda az otthonunk” – Polgár Tündéék megmutatták, mi maradt a floridai házukból két hurrikán után

S. Z. | 2024. Október 20.
A bútorok, berendezési tárgyak és a ruhák teljesen tönkrementek, komoly felújításra van szükség, a kár pedig hatalmas a Polgár házaspár floridai otthonában.

Hosszú videóban számolt be a Polgár Árpád és Polgár Tünde arról, hogy mekkora pusztítást okozott a floridai Siesta Keyben található házukban az utóbbi hetek két hurrikánja.

„Én ilyen helyzetben még nem voltam, amikor az érzi az ember, hogy padlóra kerül valami miatt” – mondta a műkincskereskedő, amire felesége így reagált: „Hogy kerültünk volna padlóra? Nincs padlónk sem!”.

Mint kiderült éppen szedik fel a padlót, a falak egy méterig vizesek lettek, még nem végeztek a bontással és a fertőtlenítéssel.

Polgár Tündéék azt mondták, hogy a házban mindenüket tönkretette a két hurrikán, a bútorokat, a ruhákat dobhatják ki, és a kertben is hatalmas pusztítást okozott a vihar. Hozzátették, hogy a második, Milton nevű hurrikán kisebb rombolást végzett, mint az első, a Helene.

Nincs mit szépíteni, oda az otthonunk. Nagy kárunk van, a lelki károk talán még keményebbek, de az anyagi is jelentős

– jelentette ki Polgár Tünde.

Korábban Polgár Árpád elárulta, hogy fia, Dani épp Amerikában tartózkodott, mikor a vihar lecsapott, de Árpád először nem vette komolyan az időjárási figyelmeztetéseket, és azt mondta a fiának, hogy nem kell kiköltöznie a házból.

(Kiemelt kép: YouTube/Polgár net)

Exit mobile version