Törőcsik Dani karrierje szárnyal az Éjjel-nappal Budapest óta

R. V. | 2024. Október 24.
Törőcsik Dánielt az Éjjel-nappal Budapest Kristófjaként ismerhettük meg, ma már viszont saját tetoválószalonja van és a legszuperebb műsorokban látható.

Emlékszel, amikor megismertük a rosszfiú tetoválót, Kristófot az Éjjel-nappal Budapestben? Nos, azóta pont tíz év telt el, és Törőcsik Dániel már bőven kinőtt a reality-sztár státuszból. Amióta nem szerepel a sorozatban, Dani minden erejével a tetoválókarrierjére fókuszált, dolgozott New Yorkban is és tavaly megnyitotta a saját tetoválószalonját is Budapesten. De a képernyőkről sem tűnt el teljesen: a legmenőbb műsorokban bukkan fel. Az alábbi galériában megnézheted, mennyit változott Dani, amióta először láthattuk az Éjjel-nappal Budapestben.

Törőcsik Dani elmúlt 10 éve képekben

törőcsik dani 2014 nlc

2014-ben debütált az Éjjel-nappal Budapest, ekkor ismertük meg Kristófként Törőcsik Dánielt. (Fotó: Sajtóklub RTL Klub)

törőcsik dani 2017 nlc

A reality hamarosan elképesztően népszerűvé vált, itt Dani és Nádai Anikó ünneplik a sorozat negyedik születésnapját 2017-ben. Az Éjjel-nappal Budapest ezután még két évig futott. (Fotó: Nagy Zoltán/Fotocentral)

törőcsik dani 2022 nlc

Törőcsik Dani ezután inkább a tetoválókarrierjére fókuszált, aztán 2022-ben tűnt fel újra a képernyőkön szerelmével, Bíró Beával a Nyerő Párosban. (Fotó: RTL / Sajtóklub)

törőcsik dani 2023 árulók nlc

Dani ezután tavaly Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című krimi-reality-ben szerepelt és vált a legikonikusabb gyilkospáros egyik tagjává Szalay Bence mellett. Vicces egybeesés, hogy Az Árulók második évadában ezúttal Dani barátnője, Bea szerepel. (Fotó: RTL / Sajtóklub)

törőcsik dani 2023 nlc

2023 nagy év volt Törőcsik Dani számára: megnyitotta saját tetoválószalonját is. (Fotó: Birton Szabolcs/Fotocentral)

törőcsik dani 2024 nlc

Tórőcsik Danit idén a Sztárbox 2. évadában láthatod, a férfi középsúlyban versenyzik. (Fotó: Trenka Attila/Fotocentral)

Exit mobile version