„Tudtam, hogy hazudik”- Boráros Gábor kitálalt volt párjáról

Vad Rózsa | 2024. Október 28.
Bár Boráros Gábor és Jákli Mónika 12 év után végleg szakított egymással, közös kislányuk miatt egy fedél alatt élnek, ami súrlódásokat okoz köztük.

Végleg szakított egymással Jákli Mónika és Boráros Gábor, tizenkét közös esztendő után. Az MMA-harcos és volt párja is új párra talált az életében, Gábor azonban jelenleg is Mónikával és kislányukkal, Zorával él, aminek Mónika nem örül.

Jákli Mónika és Boráros Gábor a Nyerő Páros

előző évadában lopta be magát a nézők szívébe, őszinteségükkel. Mónika még azt is elmondta, hogy a szülőszobán szerzett tudomást Gábor hűtlenségéről – ami után új esélyt adott párjának, közös gyerekük, Zora érdekeit is figyelembe véve. Jákli a Ki vagy te valójában? podcastben mondta el Tihanyi Péternek, hogy nehezen vészelte át azt az időszakot, amikor szinte egyedül volt kislányával pár hetes, pár hónapos korában, ezért ma már nem adna újabb esélyt volt párjának.

„Szerintem az utolsó 4 év volt az, ami idáig vezetett,

(…) Fokozatosan hagytuk ezt az egészet tönkre menni, amiért nem őt okolom, hanem mindkettőnket. Nem foglalkoztunk annyit egymással, amennyit kellett volna, és ez oda-vissza igaz. Ezután jött a terhesség, ami szintén egyre megterhelőbben hatott a lelki világára, nem látta magát szépnek és nem bírta feldolgozni a testének a változását, ez pedig még inkább felgyorsította ezt a folyamatot és csak rontott a helyzeten” – mondta el Gábor ugyancsak Tihanyi Péter podcastjában.

„ha jó kedvemben voltam, akkor tűrtem és tepertem érte,

de miután azt láttam, hogy hiába próbálkozom egyre többet, folyamatosan romlik a helyzet, akkor én is besokalltam. (…) beszélnünk kellett volna egymással, ahelyett, hogy hagyjuk ezt így elfajulni, és mással próbálom jól érezni magam” – mondta önkritikusan a sportoló. „A múltból felhánytorgat sérelmeket, én viszont – bár tudom mindkettőnk hibáit – nem vagyok ilyen.(…) úgy éreztem, hogy ha folyton azt keresem, hogy miért haragudjak vagy miért ne legyek boldog, az tönkreteszi az egészet. Ő viszont nagyon bele ragadt ebbe, és hiába próbáltam meg elmozdítani a kapcsolatot a jó irányba, egyedül ez lehetetlen volt” – panaszolta Gábor, aki

már közel fél éve van együtt új párjával:

„nem titkoltam, hogy van valaki más, de egy idő után már nem is kérdeztük egymást erről. Olyan előfordult, hogy én nyíltan rákérdeztem, hogy neki van-e valakije és mit szeretne, hogy álljak hozzá, de ő letagadta és titkolta, még akkor is, amikor már nem volt miért és tudtam, hogy hazudik”

 – mondta. Bár pontot tettek a kapcsolatuk végére, Gábor Mónika és kislányuk, Zora egy fedél alatt laknak, aminek Mónika nem örül: „Szeretné, ha én lennék az, aki eltűnik, de erre nem fog sor kerülni. (…) mindenképpen úgy fogom alakítani az életem, hogy Zorát együtt neveljük fel, abban a házban, ahol élünk. Számomra az a legfontosabb, hogy neki ott legyen mindkét szülője és mindent megkapjon, ami ahhoz kell, hogy boldog gyerekkora legyen. Így mindketten oda megyünk haza, de külön életet élünk. Sokat vagyok Budapesten is, de ott van az otthonom, ahol a lányom” – jelentette ki Gábor.

Exit mobile version