Összeállt Majka és Gáspár Laci x-faktoros csapata az Élő show-ra

F.C. | 2024. Október 28.
A négy mentor közül kettőnek már megvan az Élő show-s csapata.

Az X-Faktor vasárnapi adásában a versenyzőkre hatalmas megmérettetés várt, mert az Élő show-ba jutás volt a tét a székes feladatnál. Elsőként Majka és Gáspár Laci Élő show-s csapata alakult ki.

Majka arra vágyott, hogy a színpadra lépő versenyzők ne csak a hangjukkal akarják lenyűgözni. Rostálása során végül Miklós Vivien, Bogár Petra és a Táborban összeállított rap-csapata, az Éberkóma került.

Majka csapata – Fotó: Sajtóklub

Egyik tehetséges versenyzője, Fehér Krisztián azonban az Élő show kapujában távozott az X-Faktortól. A Válogatón egyszer már levette a lábukról a mentorokat egy saját dallal, a Táborban pedig egy újabb slágerrel szerette volna ugyanezt elérni. Majka azonban úgy döntött, nem viszi tovább magával a slágergyáros versenyzőjét, ezt viszont Valkusz Milán nem tudta annyiban hagyni. A fiatal mentort annyira meggyőzte Krisztián produkciója, hogy visszahívta a színpadra, és egy nem mindennapi lehetőséggel lepte meg: Krisztián még egy esélyt kapott a továbbjutásra, ám mint az ő versenyzője.

Gáspár Laci versenyzőinek sem volt könnyű dolguk, mert a mentoruk magasra tette a mércét. A csapatatát végül Szabó Bence, Sárközi Roland és Toldi Sándor erősíti.

Gáspár Laci csapata – Fotó: Sajtóklub

Az X-Faktor következő adásában is folytatódik a székes feladat, akkor már Tóth Andi és Valkusz Milán választja ki a 3, Élő-show-s versenyzőjét. Az újabb két csapattal pedig összeáll a Döntő teljes mezőnye.

Kiemelt fotó: Sajtóklub

Exit mobile version