Szuperhős anyák

Keressük a Szuperhős Anyát!

A szavazás eredménye Még több infó a szavazásról

A szavazás nyertese

Gratulálunk a Szuperhős Anyának!

Nyíri Éva

Szuperhős anya: Túlélés áttétes rák után – három hónapos kisfiú mamájaként

Mindössze negyvenéves, de pár év leforgása alatt annyi próbatétel elé állította a Jóisten, mint mást egy egész életen keresztül sem. „Szuperhős anya” pályázatunk egyik jelöltje, Nyíri Éva története nemcsak orvosi értelemben csoda.

Szavazz az Év Szuperhős anyukájára!

Szeretnénk megadni a tiszteletet minden nőnek, aki gyereket nevel. Ezért indítottuk el „Szuperhős anya” pályázatunkat, amelyre bárki nevezhetett, aki úgy érzi, sikerrel birkózik meg ezzel a nem könnyű, mégis annyi boldogságot hozó szereppel. Szavazz te is a kiválasztott anyukákra! Egy olvasó több anyukára is szavazhat, de csupán egy alkalommal a Facebook profilján keresztül.

Gólya Mária
+1
szavazat
18%

Szuperhős anya: Mária bántalmazó kapcsolat és rákbetegség után is szereti az életet

Szegénység, bátorság és sok-sok csoda: ha filmet forgathatnék egy erős nő életéről, a főszereplő Gólya Mária lenne, aki nemcsak három lányát emelte fel a magasba, de ápolóként is számtalan embernek segített a gyógyulásban. „Szuperhős anya” pályázatunk jelöltje.

+1
szavazat
3%

Szuperhős anya: Krisztina kétszer került utcára négy lányával

Szerintünk az az ideális, ha egy anyának önmagára is jut ideje, energiája, nem csak a gyerekeire. De ehhez négy gyerek mellett egyedül – talán tényleg szuperhősnek kell lenni.

+1
szavazat
22%

Szuperhős anya: Egyedül vészelte át fia leukémiáját, mégis van ereje másokért tenni

Tudjátok, vannak azok a típusú emberek, akik nem nyugszanak, ha nem csinálhatnak valamit. És főként, ha másokért nem tehetnek. Ilyen Rózsa Magdolna, fodrász, kozmetikus, szociális munkás – és persze édesanya.

Nyíri Éva
+1
szavazat
50%

Szuperhős anya: Túlélés áttétes rák után – három hónapos kisfiú mamájaként

Mindössze negyvenéves, de pár év leforgása alatt annyi próbatétel elé állította a Jóisten, mint mást egy egész életen keresztül sem. „Szuperhős anya” pályázatunk egyik jelöltje, Nyíri Éva története nem csak orvosi értelemben csoda.

+1
szavazat
3%

Szuperhős anya: Hogyan szeret az, akit nem tanítottak meg rá?

Szégyen-e, ha egy újságíró kicsit sem képes kívülálló és objektív maradni? Szégyen vagy sem, de tény: az egyik „szuperhős anyával” folytatott beszélgetés közben párszor ki kellett törölni a könnyeket az én szememből is.

+1
szavazat
1%

Szuperhős anya: Margit a legnagyobb genetikussal is szembement a gyerekéért

Melyik anya viselné nyugodtan, ha az orvos – legyen az Magyarország leghíresebb genetikusa – azt mondja a kisbabájára, hogy „hát, anyuka, nem sikerült a természetes kiválasztódás”? Csendesné Dolinay Margitnak sem sikerült higgadtnak maradnia, meg is fogadta, hogy hiába született a kisfia fejlődési rendellenességgel, ehhez az orvoshoz többé nem megy vissza.

+1
szavazat
2%

Szuperhős anya: Már rég nem álmodik kislányról a hét fiút nevelő Laura

Ha hét fiú felnevelése nem elég a „szuperhős anyasághoz”, akkor semmi, nem igaz?