Így öltöznek a sztárok karácsonykor

nlc | 2015. November 23.
Kétségeid vannak, hogy mit vegyél majd fel karácsonykor? A piros szín ilyenkor mindent visz – legalábbis erről tanúskodik az, ahogy a sztárok öltözködnek otthon és a nyilvános megjelenéseiken ebből az alkalomból. Némelyikük ruhája még akár a konzervatívabb magyar ízlésnek is megfelelne, de persze akadnak extrémebb darabok is – pedig tényleg a szolidabbak közül válogattunk.

Mariah Carey

Szexi is, csinos is, ünnepi is – így kell ezt csinálni karácsonykor annak, aki állandóan reflektorfényben áll. Legalábbis Amerikában…

Paris Hilton

Az örökösnő ezúttal sem hazudtolta meg önmagát: bensőséges hangulat helyett inkább szexi, forró légkört teremt maga körül ezzel a csillogó-villogó szettel karácsonykor.

Nicole Kidman

A színésznő ízléses ruhája talán egy fokkal visszafogottabb a kelleténél, de még így is ő az a celeb, akit leginkább szívesen látnánk ebben a szerelésben az ünnepi asztalnál.

Olivia Palermo

Diszkrét, elegáns és mértéktartó Olivia Palermo karácsonyi ruhája. Igaz, ezt egy nyilvános karácsonyi rendezvényen viselte, de szenteste, családi körben is tökéletesen megfelelő lenne.

Rachel Adams

A piros dressz csinos és fiatalos: jó hangulatot kelt maga körül, aki ilyet hord. Fiatal lányoknak ez a stílus még bőven belefér ünnepekkor is.

Lady Gaga

Ez a nő már jó ideje egy olyan párhuzamos univerzumban él, amire mindig is csodálattal vegyes borzongással tekintettünk. Mivel állandó mozgásban van, és szenteste sem hajlandó leszállni erre a földre, jobbnak látta, ha magával viszi a karácsonyfát is. A kompozíció nyilvánvalóan mélyebb üzenetet is hordoz – mi még nem tudtuk megfejteni –, hiszen Lady Gaga ruhái soha sem csak a szimpla meghökkentésről és polgárpukkasztásról szólnak, hanem mindegyik valódi műalkotás és művészi teljesítmény is.

Kim Kardashian

Végül egy kakukktojás: a ki-tudja-miről-híres celebritás a többi hírességtől eltérően nem a piros színt preferálta ezúttal: úgy tűnik, ő inkább krampusznak szegődött a Télapó mellé…

Exit mobile version