Egy influencer lerántotta a leplet a tökéletes bikinis fotókról

nlc | 2020. Július 05.
Nagyon pontosan elmagyarázza, mit kell tenni, ha olyan képet akarsz készíteni magadról, aminek köze nincs a valósághoz. Vagyis Instagram-kompatibilis képet.

Nyilván benned is felmerül, amikor tökéletes testeket látsz az Instagramon, hogy hogy a fenébe csinálják ezek a nők? Édesanyák, negyvenesek, fiatal lányok, akik más képeken meg teli szájjal eszik a hambit. És te is edzel, te is diétázol, de mégsem nézel ki úgy, mint ők.

Mert lehet, ők sem pont úgy néznek ki a valóságban.

Danae Mercer fitnesz blogger most lerántotta a leplet a címlapnak is beillő fotókról megmutatva, hogyan készítsd el te is a tökéletes Insta képet (már ha te is vetíteni akarsz).

Danae szerint a megvilágítás kulcskérdés. A fenekét direkt árnyékba tette, a világosabb, finomabb fények pedig eltüntetik a narancsbőrét. A másik képen, a valóson, telibe világítja a combját a nap és nem csak simán leguggolt. Elárulta, hogy amikor újságíróként magazinoknál dolgozott, a fotózás mindig hajnalban vagy naplementekor készült. És még ekkor is derítőt használtak a fény-árnyék balansz eléréséhez.

Danae ebben a videóban azt is megmutatta, hogyan készítik az influencerek a tökéletes fenekű képeket. Bevalljuk, ez szerintünk túl sok macera:

(via)

(Kiemelt kép: Instagram)

Insta tartalom:

Exit mobile version