nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi apáknapi üzenete

Tóth Gabi szívmelengető üzenettel köszönti párját apák napján

Apák napján Tóth Gabi első gondolata Krausz Gábor volt.
tóth gabi

Szerelmem, barátom, cinkosom, társam, biztonságom, boldogságom, fájdalmam, nyugalmam” – kezdte az Instagram-oldalára töltött csodaszép közös kép alatt, amit a Blikk szúrt ki, Tóth Gabi. Az énekesnő legfrissebb posztjával párját, Krauszt Gábort köszönti apák napja alkalmából.

„Melletted öregedni…nem kell semmi más. Tőled kaptam a mindent! A mi Hannarózánkat, az élet értelmét! Köszönöm! Boldog Apák Napját szerelmem” – írta Gabi a megható bejegyzés folytatásában.

Az énekesnő egyébként nem is olyan rég mesélt arról, hogy kislányuk, Hannaróza születése nem csak őt, de párját is megviselte. Gabi elárulta, Gábor a lánya születésekor újraélte az édesanyja halálakor átélt érzelmi sokkot. “Ráadásul Hanni nagyon hasonlít a párom anyukájára, az a bizonyos szuggesztív tekintet pont emiatt hasított bele annyira. Lányunk harmadik neve Mária, is ezért lett róla elnevezve.”

Olvass még többet Tóth Gabiról az nlc.hu-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top