nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi őszintén vallott

Krausz Gábor nehezen élte meg kislánya születését

Kiderült, hogy Tóth Gabinak a szülés után depressziós tünetei voltak, de férje, Krausz Gábor is nehezen élte meg kislányuk születését.

Tóth Gabi arról mesélt őszintén, hogy miután megszületett kislányuk, Hannaróza, nemcsak ő, de férje, Krausz Gábor is kemény nehézségekbe ütközött – írja a Blikk.

“Gábor még gyerek volt, amikor az édesanyja meghalt. Egy tízéves gyerek életében ez a veszteség szinte biztos, hogy csak évekkel később csúcsosodik ki igazán. Az apukájával nem volt mindig felhőtlen a kapcsolata, hiszen nem pótolhatta egyszerre mindkét szülőt, ami nyilván őt is frusztrálta” – írta őszintén Tóth Gabi, majd így folytatta:

Krausz Gábornak nem volt könnyű lánya születése után

Krausz Gábor nehezen birkózott meg kislányuk születésével Fotó: smagpis/Birton Szabolcs

Gábor a lánya születésekor újraélte az édesanyja halálakor átélt érzelmi sokkot. Ráadásul Hanni nagyon hasonlít a párom anyukájára, az a bizonyos szuggesztív tekintet pont emiatt hasított belé annyira. Lányunk harmadik neve, Mária is ezért lett róla elnevezve”

Olvass még többet Tóth Gabiról és Krausz Gáborról:

(Nyitó kép: smagpix/Birton Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top