nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi hosszan lamentál

Tóth Gabi: ,,Sok ember fordult ki önmagából, vagy mutatta meg igazi arcát”

Tóth Gabi hosszan lamentál a közösségi oldalán.

Tóth Gabi – bár nem énekelhet a közönségének – kétségkívül a karanténidőszak egyik nagy nyertese, hiszen nagyon sok időt tölthetett hármasban a férjével és a kislányával az elmúlt pár hónapban. Éppen ezért nagyon hálás az énekesnő, erről egy posztban beszélt hosszabban. Azt is megemlítette, hogy sok emberben csalódott, illetve levonta a konzekvenciát egy-egy ember viselkedéséből. 

View this post on Instagram

Látni a “végét” ennek a furcsa, bizonytalan időszaknak… Te mit tanultál belőle? Én azt gondolom, hogy nem folytatódhat onnan ahol “abbamaradt” az életünk akkor és ott márciusban.. sok emberben csalódtam. pontosabban sok ember fordult ki önmagából, vagy mutatta meg igazi arcát.. ezért is hálás vagyok! De a leghálásabb azért vagyok, mert az emberek nagy része példát tudott mutatni! Az összefogások, a figyelem, a szeretet, a veszteségek mind építettek bennünket még akkor is amikor úgy éreztük, hogy nincs kiút.. soha ne feledjük el ezeket a hónapokat! Mindnyájan sebezhetőek vagyunk! Mindnyájan követünk el hibákat és mindnyájan küzdünk nap mint nap magunkkal, másokkal! Mert nem vagyunk egyedül .. mert valahol mind egy cipőben járunk! Arra kérlek benneteket, hogy soha ne feledjétek el ezt az időszakot! Soha ne feledjétek, hogy csodálatosak vagytok , mert példaértékű összefogással jöttünk ki ebből az egészből! Hálás vagyok nektek! Még sok a bizonytalanság de hiszem, hogy a nehezén túl vagyunk! Második hullám??? 😏 bízzunk abban, hogy nem lesz… de bármit is hozzon még ez az év vagy az élet, az biztos, hogy együtt újra képesek leszünk rá! Köszönöm nektek! Azért még fogok dalolászni is ne aggódjatok 🙂 remélem hamarosan élőben is találkozunk valami brutál fesztiválon❤️🙏🏻 💋😊

A post shared by tothgabi (@tothgabi) on

,,Látni a “végét” ennek a furcsa, bizonytalan időszaknak… Te mit tanultál belőle? Én azt gondolom, hogy nem folytatódhat onnan ahol “abbamaradt” az életünk akkor és ott márciusban.. sok emberben csalódtam. Pontosabban sok ember fordult ki önmagából, vagy mutatta meg igazi arcát.. ezért is hálás vagyok! De a leghálásabb azért vagyok, mert az emberek nagy része példát tudott mutatni! Az összefogások, a figyelem, a szeretet, a veszteségek mind építettek bennünket még akkor is amikor úgy éreztük, hogy nincs kiút.. soha ne feledjük el ezeket a hónapokat!” – írja a közösségi oldalán Tóth Gabi.

Olvass még Tóth Gabiról az nlc.-n:

tóth gabi

Tóth Gabi (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top