Sztárok

A rövid haj elképesztően nőies, ezt ismert magyar nők bizonyítják

Tartasz attól, hogy megválj a hosszú hajadtól? Néhány sztár példáját elnézve talán bátorságot merítesz.

A hosszú haj nyáron néha csak macera, sokan éppen ezért ilyenkor döntenek úgy, hogy rövid hajat vágatnak. Persze, a rövid is mást és mást jelent mindenkinél, hiszen Demcsák Zsuzsa húsz (!) centitől szabadult meg és még mindig kifejezetten hosszú haja van.

Mi most kifejezetten olyan ismert nőket mutatunk, akik a rövid hajra esküsznek, és jó döntést hoztak, amikor annak idején levágatták a hajukat.

Osvárt Andrea haja egyfajta védjegye is. Annak iején mesélte még, hogy az olaszoknál kifejezetten jól jött, hogy a többi színésznővel ellentétben neki nem hosszú haja volt, erről később is be tudták azonosítani őt az emberek. 

Osvart Andrea rövid hajjal

Osvárt Andrea a NőComment! műsorban rendszeres vendég volt (Fotó: NőComment)

Igaz, a forgatásokon gyakran változtattak az elmúlt években Andrea megjelenésén, a frizuráját is beleértve. Láthattuk Marilyn Monroe-féle szőke hajjal, de hosszú barna parókát is viselt már. Nálunk korábban az nlc olvasók többsége amúgy arra szavazott, hogy Andreának a rövid haj áll a legjobban. 

Íme néhány hosszú hajú fotó Osvárt Andreáról: 

Osvárt Andrea göndör, barna hajjal
Megnézem
Összes kép (4)

Tatár Csilla a saját YouTube műsorában éppen Ördög Nórával beszélt egyszer arról, hogy amióta levágatta a haját, soha többet nem akarta visszanöveszteni. Sőt, amikor néha-néha megoszt egy régi képet magáról a műsorvezető, amelyen még hosszú a haja, minden alkalommal megjegyzi: kéri, hogy senki se mondja, milyen jól áll neki a hosszú haj, mert soha többet nem lesz ilyen. Tatár Csilla nekünk is rövid hajjal az igazi, ráadásul tudja, hogyan hozza ki a maximumot ebből a fazonból is. 

Íme Tatár Csilla rövid és hosszú hajjal: 

Tatár Csillát már rövid hajjal szoktuk meg
Megnézem
Összes kép (2)

Tóth Gabi igazi kaméleon, az elmúlt években láttuk már mindenféle stílust rajta és a frizurája is sokat változott. Például arra már nem is emlékeztünk, de volt amikor hosszú, göndör loknikkal mosolygott a kamerák előtt, pedig korábbi összeállításunkban sokféle hajjal láthattátok Gabit, ahol szavazást is indítottunk, melyik passzolt leginkább az énekesnőhöz.

Tóth Gabi rövid hajjal
Megnézem
Összes kép (3)

Kálmán Olga szintén azok táborát gyarapítja, akik nem térnének vissza a hosszú hajhoz, bár a műsorvezető nem maga miatt döntött így.

“Magam is nagyon szerettem, amikor hosszú hajam volt, de a férjem rövidhaj-párti, tehát az ő kedvéért vágattam le, és az ő kedvéért maradt is rövid. Az öltözékemmel is ügyelek a visszafogottságra” – mondta erről évekkel ezelőtt a Blikknek, ahol látható volt hosszabb hajjal is. 

Barabás Évinek volt mát ennél rövidebb haja is, sőt pár éve még hosszabb is, de ő sem ragaszkodik a hosszú hajhoz. Hozzá hasonlóan Tallós Rita, Jakupcsek Gabi vagy éppen Máté Krisztina is a rövid (vagy rövidebb frizurára) szavaztak, ahogy azt a galériánkra kattintva láthatod is. 

Kálmán Olga rövid hajjal
Megnézem
Összes kép (8)

Néha jó a változás, sztárok, akik levágatták a hosszú hajukat: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top