Sztárok

Osvárt Andrea az új frizurával egész más

Január végén kerül a hazai mozikba a Vakfolt című film, amelyben Osvárt Andrea is feltűnik. A színésznőre először rá sem ismertünk a bemutatóban.

Olaszországban Osvárt Andrea rövid haja unikális, ahogy mondta, sokan emiatt ismerik fel az utcán. De nemcsak az olaszok, mi is megszoktuk a színésznő frizuráját, ezért szokatlan, amikor változtat. 

Vegyük például ezt a képet. 

Lost between #past and #present #mix #presentperfect ???? #shooting #series #tv #television #Italia! #smack

Andrea Osvart (@andreaosvart) által közzétett fénykép,

Noha korábban már láttunk régi modellképeket, Osvárt Andrea hosszabb hajjal annyira szokatlan, hogy egy pillanatra nem voltunk biztosak abban sem, tényleg őt látjuk a Vakfolt című film bemutatójában.  

Osvárt Andrea az új frizurával egész más

A magyar akciófilmben nem szereplőként, hanem producerként tűntették fel, ezért azt nem tudjuk, kit alakít a Vakfoltban, de egy cameo szerep erejéig láthatjuk majd. Érdekesség amúgy, hogy a projektre Osvárt Andrea is a közösségi oldalon figyelt fel, majd az AmegO Film produkciós cége támogatóként beállt a fiatal csapat mögé, így a film néhány jelenetét is újraforgatták, ezúttal már nem amatőr körülmények között. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top