Sztárok

Osvárt Andreának a hosszú haj is jól áll

Egy nőből vagy árad a nőiesség, vagy nem, és ez nem hajhossz vagy idomok kérdése. Osvárt Andrea bármit tehet, nem a szexis ruhától vagy a hosszú hajtól olyan vonzó, hanem egyszerűen a személyisége miatt.

A színésznő filmjét, a Határtalan szerelmet nemrégiben mutatták be itthon is, és bármennyire komoly témával foglalkozik a török alkotás, Osvárt Andrea szexis jelenetivel reklámozták több országban is. Hogy miért? Ez nem kérdés, hiszen ezekkel a képkockákkal könnyebb felkelteni a figyelmet. Éppen ugyanez a mechanizmus működik akkor is, amikor a színésznő nyaralós posztjait nézegetve először ezen akadt meg a szemünk: 

#tbt #summer #yogaholiday #korcula #red #swimsuit #redswimsuit #hot #relax #sea #yoga #chill ❤️????????

Andrea Osvart (@andreaosvart) által közzétett fénykép,

A piros fürdőruhában tökéletes Osvárt Andrea dekoltázsa, de ezt azért már megszoktuk. Nem csoda, hogy a szépségére annak idején felfigyeltek, de Olaszországban nem is annyira modellként, mint színésznőként lett ismert. Korábban ezt mondta:

“Generációktól függ. Azt nem hiszem, hogy a nénikék megismernének, de a fiatalok azért meg szoktak. Idén nem nagyon voltam jelen az olasz piacon, de jártam júniusban Rómában, és ott például a taxisofőr és a fagylaltárus is megismert. Olaszországban eléggé kitűnök a szőke, rövid hajammal, szóval könnyen az eszükbe jutok.”

A rövid haj egyfajta védjegye Osvárt Andreának, nemrég posztolt régi képen még hosszú hajjal látható a színésznő, akitől néhányan meg is kérdezték, nem akarja-e újra megnöveszteni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top