Sztárok

Peller Mariann új frizurája egészen meglepő – nagyot váltott a műsorvezető

Peller Mariann nagyot váltott 2020-ban.

Új év, új kezdet – legalábbis sokak szerint így van. Peller Mariann szerint biztosan, bár nem az új kezdet miatt változtatott a frizuráján, csupán szüksége volt rá – legalábbis a posztjában ezt írja. Állítása szerint kinőtt egy élethelyzetet, és ilyenkor nagy változás szükséges. Azt mondják, egy nőnél ez a frizura átalakítása.

„Ha változásra vágyunk, mert úgy érezzük, kinőttünk egy élethelyzetet, lelki állapotot, vagy éppen ideje meghaladnunk önmagunkat, az mindig belülről indul, és mi vagyunk a változás kulcsa. Ha szeretnénk, hogy ez a fizikai valóban is végbe menjen, nekünk kell megtenni az első (második, harmadik…) lépést. Ez nem kell hogy nagy legyen. Valahogy mégis jó, ha kifejezésre juttatjuk, már nem vagyok 100  százalékig ugyanaz, mint tegnap. Mégis, a legbensőbb, legvalóságosabb részünk, a Magunk, az Önvalónk mindig ugyanaz marad, és valójában az életünk arról szól, hogyan kerülhetünk a tapasztalásaink (legyenek jók vagy negatívak) által, lépésről lépésre egyre közelebb Hozzá. Lefejtve MAGunkról a sok-sok élettapasztalat által ránk ragadt, torzító rétegeket, melyek eltávolítottak igaz Önvalónktól. Minden apró és nagy lépés egy mérföldkő. És ha felismerted, hogy belül változtál, akkor ne halogasd, mutasd meg azt a fizikai síkon is, hogy magával hozhassa a felszabadulást” – írja a közösségi oldalán Peller Mariann.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top