nlc.hu
Sztárok

Peller Mariannt lelkileg felőrli a házassági válság

Lelkileg nagyon megviseli Peller Mariannt a kudarcba fulladt házassága

Mélypontjairól vallott a műsorvezető.

Komoly lelki teher Peller Mariann számára a házassága válsága. Az RTL Reggeli műsorvezetője Endrei Judit Korhatártalanul című műsorában mesélt arról, hogy annyira megterhelő számára ez az élethelyzet, hogy a munkába menekül, valamint pszichológus is segíti – írja a Blikk.

Peller Mariann

Őszintén beszélt a mélypontjairól Peller Mariann – Fotó: Sajtóklub

„Pszichológushoz most is megyek kéthetente, mert jólesik kívülről ránézni a helyzetekre, amelyekben vagyok” – vallotta be Peller Mariann, hozzátéve: vannak olyan napok, amikor még az ágyból sincs ereje kikelni. „Ma reggel is úgy ébredtem fel, hogy (…) nem tudok kimászni ebből az ágyból, (….) mert jelen pillanatban semmi sem szerez örömöt” – árulta el.

Ez az élethelyzet továbbra is tart. Nem az van, hogy vége, és hű, de egyszerű” – jegyezte meg a műsorvezető arról, hogy érzelmileg nem képes lezárni a kapcsolatát. Mint mondja, sokat köszönhet a munkahelyeinek: „Volt olyan, hogy bementem, de élni nem volt erőm, és mire lement a 3-4 órás feladat, azt éreztem, hogy egy kicsit jobban vagyok.”

Peller Mariann több mint egy éve maga jelentette be, hogy 12 együtt töltött év és tízévnyi házasság után zátonyra futott a kapcsolata Juni Györggyel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top