nlc.hu
Sztárok

Ilyen volt Peller Mariann gyerekkora

Peller Mariann vallomása: „Nekem sok minden nehéz volt a gyerekkoromban”

Az osztálytársai éveken keresztül kiközösítették és abuzálták.

Bár felnőttként sikeres, gyerekként nem igazán volt népszerű Peller Mariann. A műsorvezető a YouTube-műsorában mesélt az átélt élményeiről. Mély nyomot hagyott benne a gyermekkori abúzus.

„Nekem sok minden nehéz volt a gyerekkoromban, mert bántalmaztak az osztálytársaim, igaz, idézőjelesen, csak szóban, de kiközösítettek öt éven keresztül. Mert az ő álláspontjuk szerint jól tanultam, sokat beszéltem, gesztikuláltam, fogszabályzós, dundi, szemüveges, rövid hajú, csúnya kislány voltam”szemlézte a Blikk a híresség szavait, aki további részleteket is megosztott azokról az évekről. 

„Ezt a kicsi lányt én azóta is hordozom magamban, már nagyon megszeretgettem, de öt év az nagyon hosszú idő. Ha rövid ideig közösítenek ki valakit, az is mélyre tud menni, de amikor ezt öt éven át csinálják, akarva-akaratlanul a személyiségem részévé válik. Ezért van, hogy sokszor elnézést kérek mindenért, mert nem tudom úgy tartani magam. Tehát én nagyon nem szeretnék visszamenni a gyerekkoromba” – mondta el a műsorban Mariann. A műsorvezető úgy érzi, hogy számtalan olyan eszköz áll rendelkezésünkre, amelyeknek köszönhetően könnyebben lendülhetünk át egy-egy nehezebb életszakaszon. Mariann műsora egyébként kéthetente hallható a Sláger FM-en. Azonban nem ez az egyetlen újdonság az életében. „A könyvírás örök szerelem, de ez most 2025-re csúszik. Jelenleg egy forgatókönyvírói kurzusra járok. Elképesztően élvezem, le a kalappal mindenki előtt, aki már írt forgatókönyvet. Pláne jót! Ez egy hatalmas meló, és bár vannak vele hosszú távú terveim, a könyvírásba is biztosan beépítek a tanultakból jó pár dolgot”mesélte korábban a műsorvezető.

Peller Mariann

Peller Mariann (Fotó: Olajos Piroska)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top