nlc.hu
Életmód

Peller Mariann önismereti útja

Peller Mariann élvezettel kísérletezik újabb önismereti módszerekkel

A műsorvezető úgy érzi, hogy számtalan olyan eszköz áll rendelkezésünkre, amelyeknek köszönhetően könnyebben lendülhetünk át egy-egy nehezebb életszakaszon.

Peller Mariann nemcsak a saját lelkével szeret foglalkozni, hanem nyitott szívvel fogadja mások érzéseit és gondolatait is. Így tett az Utazás a lelked körül című műsorában, ahol több híresség mesélt neki a mélypontokról, amiket átéltek. A műsorvezető sem különb, hiszen az ő élete is tele volt nehezebb időszakokkal, de azokból mindig kilábalt. Örömmel kísérletezik a különféle önismereti módszerekkel Mariann, aki a folyamatos fejlődésben és tanulásban hisz.

Peller Mariann

Fotó: Schumy Csaba

Gyakran fordulnak hozzám, hogy ajánljak valamilyen módszert a problémájukra, elakadásukra. Ilyen esetekben óvatosan adok tanácsot, hiszen ami működött nekem, nem biztos, hogy másnak, abban a helyzetben hasonlóan jó lesz. Éppen ezért szeretem, hogy a Lélekközösségbe olyan vendégeket hívhatok meg, akik mindegyike új utat mutathat, ha épp arra van szükségünk

 – árulta el a Mariann, akinek műsora immár kéthetente hallható a Sláger FM-en.

Azonban nem ez az egyetlen újdonság Peller Mariann életében. „A könyvírás örök szerelem, de ez most 2025-re csúszik. Jelenleg egy forgatókönyvírói kurzusra járok. Elképesztően élvezem, le a kalappal mindenki előtt, aki már írt forgatókönyvet. Pláne jót! Ez egy hatalmas meló, és bár vannak vele hosszú távú terveim, a könyvírásba is biztosan beépítek a tanultakból jó pár dolgot” – tette hozzá a műsorvezető.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top