nlc.hu
TV-sztárok

Ekkor jutott mélypontra Peller Mariann élete

Peller Mariann a mélypontjáról: „A lelkem mélyén tudtam, hogy minden rendben lesz”

Kendőzetlen őszinteséggel mesélt élete egyik legnehezebb periódusáról Peller Mariann.

Nehezen felejti el azt az időszakot Peller Mariann, amikor úgy érezte, minden hullám összecsapott a feje fölött. Egyszerre veszítette el a munkáját és ért véget a párkapcsolata, ezért nehezen látta a kiutat ebből a helyzetből.

„2010-ben történt, hogy összeomlott minden. Elvesztettem a munkámat, az akkori párom pedig hatodszor szakított velem. Kicsit nehezen, de akkor már megértettem, hogy vége, el kell engednem, pedig nagyon szerettem. Olyan volt, mintha mindent kihúznának a lábam alól” – idézte fel a történteket Peller Mariann, aki mindvégig azt érezte, ez csak egy új kezdet.

„Azt éreztem, hogy minden összejött. Ugyanakkor mégis úgy voltam vele, a lelkem mélyén tudtam, hogy minden rendben lesz. Nagyon fura kettősség volt ez. Amikor azt érzed, hogy zokogsz, szenvedsz, minden összeomlik és mégis… Emlékszem a pillanatra, amikor apukámmal beszéltem telefonon és azt mondtam neki, hogy meg fogom oldani. Lesz új állásom, lesznek új munkáim, mindent meg fogok tudni oldani!” – idézte fel a múltat a műsorvezető, akit az idő valóban igazolt.

„Már azelőtt is jártam pszichológushoz, aki sokat segített, ő javasolta, hogy próbáljam ki a spirituális választechnikát is. Elővettem egy pakli angyalkártyát és kihúztam azt a lapot, amin az állt, hogy ’új társ várható, figyeld az embereket, akik a közeledbe kerülnek’. Tulajdonképpen ez történt. Megérkezett az uram, aki egy munkalehetőséggel keresett meg. Munkakapcsolatnak indult, de több lett belőle. Így meglett az ember, a társ. Közben pedig bejött még három munka. Így néhány hónap múlva ott tartottunk, hogy kijöttem a gödörből” – mondta a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak Peller Mariann.

Peller Mariann ma már másképpen látja a rossz időszakát

Peller Mariann ma már másképpen látja a rossz időszakát, erről is mesélt Somogyi Zoltánnak 

Peller Mariannról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top