nlc.hu
Sztárok

Peller Mariann még jobb formába akarja hozni magát

Peller Mariann: „Újra figyelnem kell az étkezésemre, hogy leadjam a plusz kilókat!”

Nyár elején mindenki méregtelenít és próbálja leadni azt a pár kiló felesleget, amit télen felszedett. Peller Mariann is így van ezzel, bár ő tavaly életmódot váltott, ám most ismét figyelnie kell, hogy este hat után ne egyen semmit. Az RTL Klub Reggeli műsorvezetője elárulta, mit és hogyan csinál.

Peller Mariann világéletében harcolt a kilókkal, mígnem tavaly egy új módszert kezdett el követni. „Cukrot és fehér lisztet egyáltalán nem eszem, főleg, zöldségeket, salátákat, gyümölcsöket fogyasztok emellett sok halat is – mondja a kétgyerekes anyuka. – Sokáig nem ettem húst, de mostanában egy-egy falat csirkemellet meg szoktam enni. Bár heti ötször-hatszor is edzem, talajgyakorlatokat végzek, súlyzózok, lépcsőgépezek, mégis van most rajtam két-három kiló plusz. Épp a napokban döntöttem el, hogy változtatok az étkezésemen, este hat után jöhet egy fehérjeturmix és kész. Készülök a nyárra.”

Mariann lehetőség szerint szeretne a családdal nyaralni menni, belföldre utaznának a fiúkkal.

„Már nagyon várjuk, hogy megkapjuk a védettségi igazolványunkat, és tervezhessünk.

Az RTL Klub műsorvezetője nemrég egyik álmát is megvalósította, kiadta élete első könyvét, mégpedig kolléganője, Szabados Ági kiadóján keresztül, akinek szintén ez volt az első munkája.

Tavaly májusban rengeteg álmom volt és különféle történetek jelentek meg a gondolataimban. Elmentem az asztrológus barátomhoz és ő azt tanácsolta, hogy írjam le ezeket a sorokat. Aznap este a férjemmel, Gyurival is leültem beszélgetni erről és nagyon jó ötletnek tartotta a könyvírást. Annyit tanácsolt, hogy írjak egy jó spirituális szerelmes történetet, aminek a főszereplője hasonlítson rám és legyen mód a folytatásra is. Belevágtam és nemrég meg is jelent az első könyvem. Egy szerelmi háromszögről szól, karmikus találkozásokról. Sok tanítással és útmutatással. Nagyon sokat köszönhetek Szabados Áginak, aki a kiadóm lett, és mivel ez volt neki is az első könyvkiadása, ezért mindketten nagyon boldogok vagyunk. Most nyomnak belőle újra, mert már elfogytak az eddigiek. Ezzel egy időben pedig el is kezdtem írni a folytatást.”

Peller Mariann első könyve egy spirituális szerelmi történet (Fotó: Peller Mariann)

Peller Mariann első könyve egy spirituális szerelmi történet (Fotó: Peller Mariann)

Ők is nekünk meséltek: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top