nlc.hu
Sztárok

Gelencsér Timi az Exatlon Hungary idején nem ismerkedik

Gelencsér Tímea: „Most nem fér bele az ismerkedés az életembe”

Már majdnem öt hónapja forgatja az Exatlon Hungary harmadik évadát a Dominikai Köztársaságban, január eleje óta távol van családjától és egy csodálatos szigeten éli az életét. Gelencsér Timi az nlc-nek mesélt a hétköznapjairól és arról, mit tervez akkor, ha végre újra otthon lehet a családjával.

Harmadszorra vagy kint Dominikán, eddig az Exatlon Hungary összes évadban jelen voltál, az elsőben játékosként, azután pedig műsorvezetőként. Hogyan éled meg az ottlétet?

Éppen a napokban számoltam ki, hogy három év alatt eddig összesen 365 napot töltöttem itt, ami hihetetlenül soknak tűnik. Imádom az itteni közeget, bár meg kell mondanom, erős váltás volt idén. A Dancing with the Stars-ban királynőként kezeltek végig, csodálatos sminkeket kaptam és gyönyörű ruhákat, amikor vége lett, és néhány hét múlva kiutaztam ide, akkor pedig egy szigeten találtam magam bogarak között, és teljesen megváltoztak a mindennapjaim. Jó meleg van, itt máshogy kell berendezkedni, alkalmazkodni kell a környezeti adottságokhoz, ami egyáltalán nem esik nehezemre. A klímának köszönhetően alig sminkelek, mert két perc múlva minden festék leolvadna az arcomról.

Gelencsér Timi az Exatlon Hungary-ban (Fotó: TV2)

Gelencsér Timi az Exatlon Hungaryban (Fotó: TV2)

Nehéz volt a váltás?

Olyan vagyok, mint egy kaméleon, állandóan átalakulok, attól függően, hogy milyen élethelyzetben vagyok. Gyorsan tudok alkalmazkodni és megszokni egy új közeget. Most is ez történt. Kaptam egy kis apartmant, ami most az otthonom. Olyan szépen berendeztem, hogy mindenki, aki bejön hozzám, azt mondja, olyan, mintha évek óta itt laknék. Öt bőrönddel érkeztem, rengeteg ruhát hoztam és persze családi emlékeket, képeket, amitől tényleg otthonos egy lakás. Egyébként az egész stáb egy zárt helyen lakik, szóval mindenki egy helyen van szinte.

Együtt is esztek?

Hoztam otthonról alapanyagokat, tésztákat, fűszereket, fehérjeporokat, ezekből szoktam általában magamnak főzni, reggelit és uzsonnát készíteni, így sokban nem változik az itthoni rutinomhoz képest az étkezés. A gyümölcsöket imádom itt, sok kókuszt eszem, az a kedvencem, de így vagyok a papajával és a mangóval is, legszívesebben hazavinném az összes termést. Az avokádó is a napi étkezésem része, sokszor tojást, sajtot és avokádót reggelizem. Találtam vegán joghurtot is a boltban, amit szintén megszerettem.

Nem tudom, mennyi időd van a forgatások miatt. Edzeni például tudsz?

Minden reggel hajnalban kelek és kimegyek futni, az elmaradhatatlan számomra. Szoktam görkorcsolyázni is, mikor mihez van kedvem. Amikor épp nincs forgatás, igyekszem pihenni, feltöltődni és kiélvezni a hely adta lehetőségeket.

Van már honvágyad?

Igen, már szeretném újra felvenni a régi ritmust. A legjobban a családom és Licsi kutyám mellett az hiányzik, hogy beüljek az autómba és szabadon mehessek oda, ahová akarok. Itt nagyon vigyáznak ránk, nem mehetek az utcára ki egyedül, mindig kell egy férfi kísérő mellém. Ez a szabály, én pedig mindig betartom. Ha szeretnék egy kicsit kiruccanni a boltba vagy valahová, mindig meg kell kérjem egy kollégámat, hogy jöjjön velem. Otthon majd szabadon mehetek, amit már nagyon várok.

Mit fogsz csinálni az első napjaidban otthon?

Az édesanyámmal és a testvéreimmel leszek és persze a kutyusommal, az biztos. Anyukámnak már leadtam az ételrendeléseket, mit szeretnék enni, mit főzzön. Nagyon hiányzik a magyar konyha, alig várom, hogy ehessem újra a főztjét. Egyébként mindennap beszélünk telefonon, mindent tudunk egymásról most is. Nekik biztosan hosszabbnak tűnik ez az időszak, mint nekem, de nemsokára átölelhetjük egymást. Azt is elhatároztam, hogy nyáron elkezdek lovagolni tanulni. Szerencsére munka is lesz bőven a közeljövőben, sok cég vár rám, hogy lefotózhassunk néhány terméket. Illetve végre szeretném a saját márkámat is piacra dobni. Már korábban is voltak erre vonatkozó terveim és egy része meg is valósult, de most újult erővel nekiállok ennek a projektnek is.

Mi volt a legjobb élményed idén Dominikán?

Idén a jutalomjátékoknak köszönhetően többféle szerepben is láthattak a nézők, amit nagyon élveztem. Az, hogy kipróbálhattam kicsit, milyen a stewardess-élet. A Kihívók nyertek egy exkluzív utazási élményt, és magángéppel vittük őket, én voltam az utaskísérő. Nagyon jól éreztem magam ebben a szerepben, szép volt a ruhám is. De a Coco Bongo tánckarával közösen előadott szambára is biztosan mindig emlékezni fogok.

Hódolód akadt?

Ugyan! Nem is férne bele az életembe, hiszen nagyon sokat forgatunk. De ezen most nem is gondolkozom, Dominikán nem ez az első, a munkámra koncentrálok.

Az állatokat is imádtad itt, láttam néhány posztot.

Igen, volt egy kutyus, aki még az előző évadban született és a tenyeremben hordoztam őt, annyira pici volt. Amikor megérkeztünk, összetalálkoztam vele, hatalmas eb lett belőle. Ezek olyan csodálatos pillanatok, amiket nem is lehet elmondani. Persze Licsi kutyámat nem tudja más pótolni, de azért jó érzés, hogy itt is körbevesznek a négylábúak.

Velük is beszélgettünk: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top