nlc.hu
Sztárok

Gelencsér Timi az Exatlon All Star-ban

Gelencsér Timi visszatért az Exatlonba

Dominikáról jelentkezett be a szépségkirálynő, modell.

Gelencsér Timi pár nappal ezelőtt összepakolt és elutazott, az úti célját azonban nem említette. Mint kiderült, jól tippeltek a követői, tényleg Dominikára utazott, ám nem pihenni, a szépségkirálynő, modell ugyanis újra feltűnik az Exatlonban.

Gelencsér Timi

Gelencsér Timi egyelőre még nagyon titokzatos arról, hogy mit fog csinálni az Exatlon All Star-ban – Fotó: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu

A közösségi oldalán jelentette be ma délelőtt a nagy hírt, – szúrta ki a Blikk Rúzs -, miszerint visszatér az Exatlonba. “Sokan jól tippeltétek: az Exatlon All Star miatt utaztam ki Dominikára! Tartogatok meglepetéseket és alig várom, hogy ti is lássátok! Valamelyik adásban hamarosan felbukkanok, úgyhogy legyetek résen!” – posztolta.

Az Exatlon Hungary All Star-ban egyébként nagy változások jönnek mától: hetente nem egy, hanem két versenyzőnek ér véget az extrém sport-reality, visszatér a tizes pontrendszer, valamint új, eddig nem látott játékelemek fokozzák az izgalmakat és adnak lehetőséget arra, hogy a versenyzők medálra beváltható karkötőket gyűjtsenek.

Olvass még Gelencsér Timiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top