nlc.hu
Egészség

Nyomkövetővel figyelik Gelencsér Tímeát

Nyomkövetővel figyelik a szülei Gelencsér Tímeát és testvéreit

A szülei nagyon aggódnak Gelencsér Tímeáért.

Gelencsér Tímea munkájából adódóan vagy pihenés miatt, de évek óta utazgat külföldre, sokszor a nővérei is elkísérik az útjára. A testvérek mindig nagyon körültekintőek: nem ismerkednek és soha nem fogadnak el italt idegenektől. De hiába az elővigyázatosság, a szüleik minden ilyen utazást végigaggódnak. Ha a lányok külföldön tartózkodnak, a telefonjukon lévő nyomkövetővel figyelik őket, hogy mindig tudják, merre járnak. Gelencsér Tímea édesapja munkájából kifolyólag is óvatos, hiszen magánnyomozó, aki a szépségkirálynő első útjánál azon gondolkozott, hogy letiltatja lánya útlevelét. Időközben azonban megbékélt a helyzettel.

 „Tudja, hogy megbízható vagyok, mindig van nálam pénz és biztonsági eszközök. Kellemetlen élményünk egyébként csak egyszer volt eddig, amikor Hajnival Ibizán voltunk. Lementünk a partra sötétben, gondoltunk egyet, és beleszaladtunk a vízbe. Senkit se láttunk a környéken, de mire pár perccel később kijöttünk a vízből, eltűnt a táskám. Az volt a szerencsém, hogy csak a személyim és a jogsim volt benne, az útlevelem a szálláson maradt, így nem volt gond a hazautazással” – idézte fel a szépségkirálynő a Best magazinnak.

A nem túl kellemes tapasztalat ellenére Gelencsér Tímea a 30. születésnapját is a spanyol szigeten szeretné ünnepelni.  

Gelencsér Tímea Dancing with the stars

Gelencsér Tímea a Dancing with the Stars-ban (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top