Sztárok

Dallos Boginak a rövid frizura is jól áll – levágatta a haját az X-Faktor mentora

Dallos Bogi arcának más karaktert ad az új frizura.

Dallos Bogi nagyon sok új rajongót szerzett az X-Faktor alatt, akik nem győzik dicsérni nap mint nap. Emellett a szerelmet is meghozta az életébe a műsor, hiszen összejött mentortársával, Puskás Petivel. Az énekesnő sokszor inkább fiúsan, lazán öltözött, azonban a tehetségkutató alatt a nőies oldalát is megmutatta. Bogi a minap nagyot változtatott, levágatta a haját, és ez egészen új karaktert ad az arcának – de nagyon jól áll neki.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Ilyen lett! köszönöm @kozmanorbi ✨ #longbob

Dallos Bogi 🦋 (@dallosbogi) által megosztott bejegyzés,

A követőkön kívül Weisz Fanni és Mádai Vivi is kommentelt, mindkettejüknek tetszik az új frizura, később pedig Puskás Peti is megjelent, aki „csak” egy sokatmondó szívecskét írt a képhez. Mi is nagyon szeretjük az „új” Bogit, bár kevés olyan hajat tudnánk elképzelni, ami nem állna jól neki.

„Utolsó hosszú hajas kép, merthogy ma levágattam. Ez amúgy a Madách színházban készült. Új lemez, új év, új korszak, új haj” – írta a rövid hajas kép előtti poszthoz az énekesnő.

 

 

 

 

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top