Lobonc királynők! – Hírességek EXTRA hosszú hajjal!

nlc | 2020. Augusztus 01.
Nagy melléfogások, póthajas szörnyűségek és fényesen szépséges hajkoronák. Sztárok extra hosszú hajjal! Szerinted kinek áll a legjobban?

Az a baj a már szinte fenékig érő hajjal, hogyha nem természetes, hanem póthajból “szőtt” méteres kiegészítő, akkor csak nagyon kevés esetben látunk, igazán elegáns végeredményt. Bár az is lehet, hogy csak azért ilyen lehangoló sok esetben a végeredmény, mert valami miatt a legtöbb híresség közönséges szettet választ, az extra hosszú hajhoz. Akárhogyan is, következzenek azok a hírességek, akik póthajjal, parókával, vagy éppen saját hajukat megnövesztve, méteres hajkoronát lobogtattak a színpadon, vagy a vörös szőnyegen!

Szerinted kinek áll a legjobban, és ha már itt tartunk, mit gondolsz, mikor lesz igazán szép a végeredmény? Bevállalnád? Ha kedvet kaptál az extra hosszú hajhoz, akkor csekkold le ezt a cikkünket, amelyben civilek mesélték el, hogy mennyi ideig mossák, fésülik, ápolják a hasonló (de természetes) frizurájukat!

Hírességek EXTRA hosszú hajjal

Nem ez volt Beyoncé legjobb frizurája. Még 2014-ben dobálta a színpadon. (fotó: Profimedia)

Hírességek EXTRA hosszú hajjal!

Bezzeg négy évvel később! <a href="https://nlc.hu/szepuljunk/20180213/beyonce-haja-hosszabb-mint-a-ruhaja-foto/">Ez a frizurája is hosszú</a>, de klasszisokkal jobban áll neki. (fotó: Profimedia)

Hírességek EXTRA hosszú hajjal!

Ariana Grande extra hosszú hajába nem lehet belekötni. Ő tökéletesen viseli. (fotó: Profimedia)

Hírességek EXTRA hosszú hajjal!

Jennifer Lopez haja 2018-ban már majdnem a földig ért. Póthaj volt, de ez nem látszott. Szép megoldás! (fotó: Profimedia)

Hírességek EXTRA hosszú hajjal!

Naomi Campbell szinte ruhaként viseli a haját. (fotó: Profimedia)

Hírességek EXTRA hosszú hajjal!

Cardi B. sanszos, hogy parókában csapatta. (fotó: Profimedia)

Hírességek EXTRA hosszú hajjal!

Hát, erre nem tudjuk azt mondani, hogy ízléses. (fotó Profimedia)

Hírességek EXTRA hosszú hajjal!

Kim Kardashian naponta változtatja a frizuráját. Volt már neki ilyen is. Lássuk be, csodálatosan fényes ez a haj. (fotó: Profimedia)

Hírességek EXTRA hosszú hajjal!

<a href="https://nlc.hu/sztarok/20190611/kardashian-csalad-kim-kylie-jenner-chloe-egyformasag-szepsegipar-massag-egyediseg/">Egy másik Kardashian</a> lány! Khloe haja olyan volt ezen a képen, mint egy unikornis sörénye. (fotó: Profimedia)

Hírességek EXTRA hosszú hajjal!

Neked bejön Kylie Jenner fonott haja? (fotó: Profimedia)

#celebséró:

Exit mobile version