Őket szeretik a világ leghíresebb modelljei

nlc | 2020. December 18.
Van, aki színészt, van, aki brókert választott maga mellé, de az biztos, hogy úgy tűnik, ezek a szépséges modellek ma mind nagyon boldogok aktuális pasijukkal. Megmutatjuk, hogy ki Palvin Barbi, Heidi Klum vagy Gisele Bündchen választottja.

Palvin Barbi és Dylan Sprouse

Nyilván kezdjük a magyar vonatkozással. Gyönyörű, Victoria’s Secret angyal honfitársunk már két éve egy párt alkot a színész Dylan Sprouse-szal. 2018 nyarán ismerkedtek meg egy buliban, Barbi a People magazinnak elmondta, hogy később Dylan üzenetet küldött neki Instagramon, amire egy darabig nem válaszolt, de később a kommunikáció folyamatos volt. Azóta már együtt is élnek és rendszeresen meg is mutatják magukat Instagramon.

Heidi Klum és Tom Kaulitz

Heidi Klum és Tom Kaulitz (Fotó: VALERIE MACON / AFP)

Klumról már egy ideje köztudott, hogy szereti a fiatal pasikat, jelenlegi férje a Tokio Hotel gitárosa, Tom Kaulitz. Mindketten németek, Klum szerint ez is közrejátszik abban, hogy olyan jól kijönnek egymással. A szupermodell a világ legkedvesebb és gondoskodóbb emberének írta le Tomot, hozzátéve: életében most a legboldogabb. A pár 2019-ben házasodott össze Olaszországban, egy jachton.

Miranda Kerr és a Snapchat alapítója, Evan Spiegel

Miranda Kerr és a Snapchat alapítója, Evan Spiegel (Fotó: Olivier Douliery / AFP)

Orlando Bloom után újabb (és még gazdagabb) nagyágyút fogott ki a szépséges modell. A pár egy vacsorán ismerkedett meg, ahol, állítólag Kerr azonnal észrevette, milyen szorgalmas és munkamániás Evan, de azt is, hogy eléggé sápadt a bőre, ezért adott is neki a saját márkás arcápolójából. 2017-ben házasodtak össze, három gyereket nevelnek, egyikük Kerr előző házasságából származik és Orlando Bloom az apja. A gyerekekről azonban ne is várjatok képeket, mint egy menő közösségi oldal alapítójának felesége, Kerr tudja, milyen veszélyeket rejt a net, nem sokat mutat meg a magánéletéből.

Ashley Graham és Justin Ervin

Ashley Graham és Justin Ervin (Fotó: Nicholas Hunt/Getty Images for Michael Kors/AFP)

Nem, nem fogjátok kitalálni, hol találkozott a filmrendező és a gyönyörű modell. Templomban. Ashley a Glamournak adott interjúban azt mondta, elsőre nem tetszett neki a férfi, akivel egy darabig közösen üdvözölték a gyülekezet tagjait, így beszélgetni kezdtek. Ashley pedig úgy érezte, Justin a lelkébe lát. 2010-ben házasodtak össze, szerelmük töretlen, a modell szerint azért, mert nemcsak házastársak, szeretők, de partnerek is.

Emily Ratajkowski és a titkos esküvő

A már fent említett Ashley Graham podcastjében beszélt először Emily Ratajkowski arról, hogyan ismerte meg férjét, a producer és rendező Sebastian Bear-McClardot. Egy baráti kerti partyban találkoztak, nem sokkal később pedig New Yorkban, a városházán összeházasodtak. Mindössze négyen voltak a ceremónián, aminek a modell nagyon örült, szerinte így igazán intim volt a pillanat. Emily és Sebastian épp első gyermeküket várják. 

Karlie Kloss és Josh Kushner

A modell férje Josh Kushner, igen, abból a Kushner családból. Testvére, Jared Ivanka Trump, Donald Trump lányának a férje, nem mellesleg elnöki tanácsadó is volt.
Josh ezzel szemben inkább a tőzsdére esküszik, és talán ez az egyetlen olyan házasság, amit a politikai és pártpreferenciák különbözősége nem sínylett meg. Josh ugyanis testvérét és Trumpot támogatja, míg Karlie demokrata.
A pár 2012-ben kezdett el randizni és 2016-ban jegyezték el egymást, 2018-ban pedig szűkkörű esküvőt tartottak.

Behati Prinsloo és a Maroon 5 énekese, Adam Levine

Behati Prinsloo és a Maroon 5 énekese, Adam Levine (Fotó: Frazer Harrison/Getty Images/AFP)

Szerelem volt első látásra – mondta egy interjúban Behati Prinsloo az Adam Levine-nel való kapcsolatáról. Egy közös barát mutatta be őket egymásnak 2012-ben, amikor Adam az egyik videoklipbe szereplőt keresett. Végül a videóban nem Behati szerepelt (egy későbbiben már igen) de megismerkedtek és azóta is együtt vannak. Két gyermekük született.

Gisele Bündchen és Tom Brady

Gisele Bündchen és Tom Brady (Fotó: ANGELA WEISS / AFP)

Még egy szerelem első látásra, legalábbis a szupermodell Bündchen ezt mondta arról a pillanatról, amikor először meglátta férjét, a válogatott amerikai focista Tom Bradyt 2006-ban. Bündchen előtte sem panaszkodhatott, Leonardo DiCaprioval több évig egy párt alkottak. A végén mégis Brady lett gyermekei apja és azóta is kitartanak egymás mellett.

Hailey Bieber és Justin Bieber

Nem volt könnyű a pár kapcsolatának kezdete. A hardcore Justin Bieber rajongók többször meggyanúsították Hailey-t, hogy elszerette Justint Selena Gomeztől. A történet azonban nem ilyen egyszerű, a fiatalok nagyon régóta barátok voltak, és ők is többször jártak, mire 2018-ban 12 hét egymásra találás után végül összeházasodtak. A Vogue-nak adott interjújukban elmondták, hogy Hailey a racionális, aki segít a földön tartani a túl érzelmes, álmodozó Justint.

Alessandra Ambrosio és Nicolo Oddi

A Victoria’s Secret angyala 2018-ban vált el gyermekei apjától, az üzletember Jamie Mazurtól. Azóta újra rátalált a szerelem, a divattervező Nicolo Oddi a párja, akivel együtt ünnepelték idén Ambrosio 39. születésnapját.

Modellsorsok:

Exit mobile version