Végre megmutatta igazi arcát “zombi” Angelina Jolie

nlc | 2022. Október 26.
Az iráni nő évek óta borzolja a kedélyeket rémisztő külsejével, bár egy ideje tudvalevő, igencsak rásegít photoshoppal arra, hogy Angelina Jolie zombi változatára hasonlítson.

Néhány éve a frászt hozták az internet népére az iráni Sahar Tabar fotói, aki Angelina Jolie-vá akarta plasztikáztatni magát, helyette azonban olyan rémisztő külseje lett, hogy azt a halott menyasszony is kikérné magának. Mint kiderült, horrorisztikus külseje elsősorban a sminknek és a photoshopnak köszönhető, de plasztikai műtéteken is átesett a fiatal nő, aki most nemcsak igazi arcát mutatta meg, de egészen megdöbbentő dolog is kiderült róla.

Tabart ugyanis 2019 októberében tartóztatták le korrupció és istenkáromlás miatt, és a közelmúltban engedték ki a börtönből, miután 14 hónapot letöltött a börtönbüntetésből. Mondjuk ez Iránban egyáltalán nem egy kirívó eset.

A jogi procedúra után Tabar eldöntötte, többé nem fogja megnyitni és használni az internetes fotómegosztó alkalmazásokat – írja a Ladbible.

Fotó: Youtube/Instagram

Bár fotói manipluláltak, a nő állítása szerint orrplasztikát, zsírleszívást és ajakfeltöltést is csináltatott, amit igazolnak a photoshop nélküli sajtómegjelenései is:

Exit mobile version