2300 forintos ékszert viselt Katalin hercegné

nlc | 2022. December 14.
A hercegné nemcsak a koronaékszereket szereti, sőt, kifejezetten gyakran választ magának olcsóbb, teljesen hétköznapi kiegészítőket.

Katalin hercegné stílusa kifogástalan, ezt régóta tudjuk, és a legjobb az egészben, hogy sok esetben nem is a drága, dizájner darabok miatt tűnik divatdiktátornak, hanem pont azért, mert előszeretettel választ megfizethető holmikat az öltözködésében és a kiegészítők tekintetében is. Ezekből szemezgettünk, ha úgy döntenél, szeretnéd lekoppintani a hercegné időtlen stílusát. 

Dupla körök 

Vilmos és Katalin november 3-án Scarborough-ba látogatott a The Royal Foundation nevet viselő alapítványukat képviselve, ahol a helyi intézményekkel együttműködve a fiatalok mentális egészségének támogatását próbálták elősegíteni. Katalin az alkalomra egy monokróm összeállítást választott, amit egy arany színű, dupla körökből álló fülbevalóval dobott fel. Az ékszer teljesen hétköznapi darab, 5 fontba, azaz kb. 2300 forintba kerül, és az Accesorize-ból szerezhető be, bár jelenleg nincs készleten. Érdemes viszont feliratkozni az értesítésre, ugyanis a nagy sikerre való tekintettel a készletet a márka időnként újratölti. Ez egyébként nem egy új darab, először 2020-as írországi körútjukon viselte, és azóta is többször feltűnt már a fülében. 

Fotó: Getty Images/Max Mumby/Indigo

Csavaros stílus 

Katalin a 2021-es Taking Action on Addiction kampány népszerűsítésekor nagyon kitett magáért. A visszafogottságáról híres walesi hercegné egy élénk piros színű ruhát választott, ami természetesen remekül állt rajta, mindezt pedig egy 14 karátos arannyal futtatott, csavart fülbevalóval dobta fel, amit az ASOS oldaláról lehet beszerezni, 18,99 fontért, azaz körülbelül 9 ezer forintért.  

Fotó: Getty Images/Max Mumby/Indigo

2022 kedvenc nyaklánca

Katalin számára fontos a bolygó jövőjének védelme, ezért vett részt az Urban Nature Projectben, aminek célkitűzése, hogy az emberek újra szorosabb viszonyt ápoljanak a környezettel. A 2021 júniusában megrendezett alkalomra egy nagyon egyszerű blézert választott, amihez egy három soros lánc került a nyakába. A Spells of Love kínálatában található darab kétsoros testvére 95 fontért szerezhető be, ami 45 ezer forintra jön ki, de ennek a nagyságrendekkel olcsóbb és egyszerűbb változatát szinte minden fast fashion boltban beszerezheted. A H&M-ben kapható három soros nyaklánc mindössze 2 495 forint. 

Fotó: Getty Images/Max Mumby/Indigo

Művészi kivitel 

A Windrush Day alkalmából Katalin és Vilmos idén júniusban részt vettek a National Windrush Monument leleplezésén, persze itt sem csak a lábukat lógatták, az ELEVATE résztvevőivel is beszélgettek, ami szintén a fiatalok jövőjét támogató kezdeményezés. A hercegné csodásan festett fehér kosztümjében, ráadásul annak egyszerűségét egy egészen különleges fülbevalóval ellensúlyozta, az ékszert ugyanis a Royal Opera House nézőtéri mennyezete ihlette. A Chalk darab 70 fontba kerül, azaz körülbelül 33 ezer forintba, viszont olyan minőségi alapanyagokból készült, mint amilyen a diófa vagy az arany. Bár ez már egy drágább változat, mint az előzőek, hasonló kincsekre például kézműves vásárokban is rá lehet akadni, megfizethetőbb változatban. 

Fotó: Getty Images/WPA Pool

Örök darab 

Ha nem vagy oda a bizsuért, és szívesebben fektetsz be egy arany vagy ezüst ékszerbe, mint örök darabba, akkor ebben is találsz inspirációt Katalin repertoárjában. A hercegné gyakran viseli gyermekei monogramjával készült Daniella Draper nyakláncát, ami egy drágább árfekvésű ékszer (1500 dollár körüli árral), de hasonlót olcsóbb kivitelben is lehet találni. Például a Merci Maman találóan The Duchess Necklace névre keresztelt nyakbavalóját, amit Katalin ihletett. Ez 139 fontba kerül, ami nagyjából 66 ezer forintra rúg ( ismét hangsúlyozzuk, hogy ez már nem a bizsu kategória, tehát ahhoz képest vedd figyelembe az árat), vagy például Monica Vinader nyakláncát, ez 60 font, vagyis 28 ezer forint körül lehet beszerezni.  

Fotó: Getty Images/Anwar Hussein

Exit mobile version