Sharon Stone berobbant a Tinderre

N.O. | 2024. Január 28.
A 65 éves Sharon Stone szerelemre vágyik.

A 65 éves Sharon Stone, hollywood-i színésznő fent van Tinderen, azzal a céllal, hogy valódi kapcsolatot találjon, “nem azért akartam felmenni, hogy megdugjak valakit, az rohadt egyszerű, nem kell érte felmenni a Tinderre” – mondta a Sunday Timesnak. 

“Ez az az év, amikor szerelmes akarok lenni – 100 százalékosan” – mondta. “Nem keresek semmit. Soha nem kerestem semmit. Mert nem hiszem, hogy ez így működik. Úgy működik, hogy állsz valahol, valaki odamegy hozzád, és elkezd beszélgetni veled, te pedig megfordulsz, és azt gondolod: «Mi van?». És a következő dolog, amire emlékszel, hogy két év telt el” – mondta a színésznő.

(Fotó: Getty Images)

Egy zaklató miatt már két évig félelemben élt Sharon Stone és családja. Kiderült, a 65 éves színésznőt egy magyar veterán katona zaklatja. A Londonban élő Boros Sándor nemcsak leveleket küldözgetett a világsztárnak, hanem olykor a nővérének, az 57 éves Kelly-nek, a 71 éves bátyjának, Michaelnek és az édesanyjának, Dorothy-nak az otthona körül is ólálkodott. Miután pedig megtudta a színésznő címét, hónapokon keresztül a lakása előtt leskelődött. A család magánnyomozót fogadott, aki megígértette  Boros Sándorral, hogy soha többet ne keresse a Stone-családot.

via

Exit mobile version