nlc.hu
Sztárok

Magyar zaklatja Sharon Stone-t

Kiderült: egy magyar veterán katona zaklatja Sharon Stone-t és a családját

Állítólag mentálisan instabil a megszállott férfi.

Egy zaklató miatt már két éve félelemben él Sharon Stone és családja. Kiderült, a 65 éves színésznőt egy magyar veterán katona zaklatja. A Londonban élő Boros Sándor nemcsak leveleket küldözget a világsztárnak, hanem olykor a nővérének, az 57 éves Kelly-nek, a 71 éves bátyjának, Michaelnek és az édesanyjának, Dorothy-nak az otthona körül is ólálkodik. Miután pedig megtudta a színésznő címét, hónapokon keresztül a lakása előtt leskelődött. Ráadásul leveleket is küldözget neki, amelyben olyan képtelenségekkel bombázza, hogy ő az édesapja a színésznő szerelemgyerekének. Állítása szerint a színésznő gyereket szült neki 1986-ban, de a kisfiút nem sokkal a születése után megölték – írja a Daily Mail.

Sharon Stone

Magyar férfi zaklatja Sharon Stone-t – Fotó: Daniel Zuchnik/Getty Images for Housing Works

A történtek nyomán a Stone család magánnyomozót fogadott: a korábban több híresség ügyében is eljáró Paul Barresi segítségét kérték. A hollywoodi nyomozó 72 óra alatt megtalálta Borost – aki éppen a londoni repülőtéren tartózkodott, hogy visszarepüljön Magyarországra – és beszélt is vele telefonon. A telefonbeszélgetésükről készült hangfelvételt a brit bulvárlap közzé is tette. A magánnyomozó megígértette Borossal, hogy soha többé nem keresi Sharon Stone-t és a családját, ezt a férfi meg is fogadta.

Soha többé ne próbálj kapcsolatba lépni Sharonnal vagy bármely családtaggal. Se Michaellel, se Dorothy-val, se Kelly-vel, se senki mással, és szeretném, ha a szavadat adnád” – mondta a magyar zaklatónak Barresi.

Oké, oké, értettem” – válaszolta Boros, aki azt állította a nyomozónak, hogy nem tervezi, hogy újra Amerikába megy, csak az állítólagos fiáról akart információkat szerezni a világsztártól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top