Túlsúlyával megmutatja: így érdemes bikinit hordani

CS.Á. | 2024. Augusztus 06.
Önbizalma reményt és megerősítést ad minden nőnek, aki számára motivációt szeretne nyújtani.

Ella Mintram személyi edző és influenszer százezreknek nyújt reményt és inspirációt Instagramon azzal, hogy elfogadjuk saját testképünket és harmóniába kerüljünk önmagunkkal. Korábban maga is küzdött az önbizalomhiánnyal, mostanra azonban már azt hirdeti, jóval többek vagyunk puszta testnél és annál, ahogyan kinézünk. Elmondása szerint azonban korábban éveken át nem viselt bikinit, mert szégyellte magát és nem is látott hasonló alkatú embereket a divatmagazinokban.

Úgy döntött, azzal a céllal hozza létre közösségi oldalát, hogy létrehozzon egy elfogadó közösséget, egy befogadó teret, ahol előtérbe kerülhet a testek változatossága és természetes szépsége. Mint mondja és hangsúlyozza, testünk állandó változásban van, ami teljesen normális, nekünk pedig nem kell tökéletesnek lennünk minden alkalommal és minden szögből, sokkal fontosabb ennél, hogy megtanuljunk együtt élni és mozogni külsőnket.

Rajongói számára valódi inspirációt nyújt harmonikus, önazonos megjelenésével és gyönyörű mosolyával. Bónuszként pedig még arról is készít elgondolkodtató tartalmakat, mennyire sokszor találkozunk csalással, mialatt a netet böngésszük. Alábbi fotóösszeállítása jól mutatja például, hogyan mutat valaki egy szerkesztett képen, egy beállított pózban és a valóságban.

Exit mobile version