Angelina Jolie tündökölt a Velencei Filmfesztiválon

N.O. | 2024. Augusztus 31.
Angelina Jolie nem tud hibázni, ismét egy csodaszép ruhában tündökölt a Velencei Filmfesztiválon.

Angelina Jolie egy lélegzetelállító barna sifonruhában vett részt legújabb filmjének premierjén a Velencei Filmfesztiválon. A ruha teljesen testhezálló, és egy gyémánt alakú keresztvarrás is díszíti. 

Az Oscar- és háromszoros Golden Globe-díjas Jolie a legújabb filmjében Maria Callas, operaénekesnőt alakítja.  „Nagyon komolyan veszem a felelősséget Maria életéért és örökségéért. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy megfeleljek a kihívásnak” – mondta korábban Angelina Jolie.

GettyImages-2169200189

(Fotó: Andreas Rentz/Getty Images)

GettyImages-2169199497

(Fotó: Andreas Rentz/Getty Images)

GettyImages-2169201774

(Fotó: Andreas Rentz/Getty Images)

Angelina idén júniusban ünnepelte 49. születésnapját, aki nemcsak a filmvásznon nyújtott alakításai miatt vált ismertté, hanem jótékonysági munkája és emberi jogi tevékenysége miatt is. 

Angelina Jolie 1975. június 4-én született Los Angelesben, Jon Voight és Marcheline Bertrand színészek gyermekeként. Testvére, James Haven szintén a filmes világban dolgozik. Első jelentős filmes szerepe az Adatrablók (1995) volt, ahol főszereplőtársát és első férjét Jonny Lee Millert is megismerte. Angelina Jolie modellkedni szeretett volna 14 évesen, végül ahogy sokakat, őt is magával ragadta Hollywood.

via

Exit mobile version