nlc.hu
Trend

Angelina Jolie a Maria című filmben

Angelina Jolie egészen felismerhetetlenül néz ki új szerepében

Az Oscar-díjas színésznő külsejét alaposan átalakították készülő új filmjében, melyben Maria Callast formálja meg.

Mint ismeretes, Angelina Jolie jelenleg új filmet forgat: Maria Callas operaénekest alakítja Pablo Larraín chilei rendező Maria című filmjében. A készülő mozi több jelenetét is Magyarországon rögzítik majd, de a világ más pontjain is zajlanak forgatások. A napokban Görögországban, illetve Franciaországban dolgozott a stáb. A lesifotósok pedig persze a nyomukban járnak, így mostanra kiszivárgott már néhány kép arról, hogyan is fest majd a 48 éves színésznő a legendás operaénekesnő szerepében. 

Angelina Jolie Marie Callas szerepében
Megnézem
Összes kép (4)

Nos, ami a Párizsban felvett, a hetvenes években játszódó jeleneteket illeti, Jolie szinte felismerhetetlen, köszönhetően elsősorban a kor divatjának megfelelő, karakteres szemüvegnek, mely abban az időszakban az operadíva egyik védjegyévé vált.

Maria Callas 1970-ben (Fotó: Alain Dejean/Sygma via Getty Images)

Maria Callas 1970-ben (Fotó: Alain Dejean/Sygma via Getty Images)

A film forgatásai még a kezdeti szakaszban tartanak, az alkotás várhatóan 2024-ben kerül majd a mozikba.   

„Mindent meg fogok tenni, hogy megfeleljek a kihívásnak. Pablo Larraín egy olyan rendező, akit régóta csodálok. Az, hogy vele és Steven Knight forgatókönyvíró hozzájárulásával mesélhetem el Maria történetét, egy álom” – fogalmazott Angelina Jolie egy sajtónyilatkozatában. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top