nlc.hu
Trend

Féltette gyerekeit Brad Pittől Angelina Jolie

Angelina Jolie először szólalt meg a válásáról: féltette gyerekeit Brad Bittől

Sok újdonságot mondott a színésznő a Guardiannek adott interjújában.

Hosszú interjút adott Angelina Jolie a Guardiannek, amiben az afganisztáni helyzettől kezdve, Harvey Weinsteinen át válásáról is beszélt.

Mivel a színésznő gyakran foglalkozik a gyerekek jogaival, ENSZ- nagykövetként és az Amnesty Internationallel együttműködve, szóba került ez a téma is. Az újságíró ezen a ponton tért rá válására, és a már ismert családon belüli erőszak ügyre, ami alól egyszer felmentették Brad Pittet.

angelina jolie

Angelina Jolie (OLYMPIA DE MAISMONT / AFP)

A színésznő azt mondta, mivel van olyan eljárás, ami folyamatban van, nem akar konkrétumot mondani, de azt igen, hogy a gyerekek jogai az Egyesült Államokban sem feltétlenül érvényesülnek. „Nem vagyok az a fajta, aki könnyedén hoz meg olyan döntéseket, amiket végül meghoztam. Sok minden kellett ahhoz, hogy úgy érezzem, el kell váljak a gyerekeim apjától.” – nyilatkozta, hozzátéve, hogy féltette a gyerekeit.

A szexuális zaklatásért börtönben ülő Harvey Weinstein is szóba került, Jolie annyit árult el, neki is menekülnie kellett előle és másokat is figyelmeztetett. Elmondta, hogy többé nem dolgozott együtt a férfival és nagyon fájt neki, amikor férje, Brad Pitt megtette, nem is egyszer.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top