Selena Gomez kimaxolta a hódító rozetta-trendet

CS.Á. | 2024. Szeptember 10.

Selena Gomez a Toronto Nemzetközi Filmfesztivál vörös szőnyegén, az Emilia Pérez premierjén egy feltűnő, fekete Rodarte estélyiben jelent meg, mely ragyogó flitterekkel borítva ötvözte a gótikus eleganciát és a romantikus trendeket. A legmeglepőbb részlet pedig a nyakrész hatalmas, fekete rozettája volt, ami az egyébként kedvességet és bájt sugárzó virágtrend teljes újragondolása.

Selena Gomez igazi dívaként tündökölt (Fotó: Cindy Ord/Getty Images)

Az elmúlt időszakban a rozetta-trend szinte mindenütt felbukkant: Koppenhágában hajcsatokon, New Yorkban antik brossokon, azonban Selena ebben a fekete rózsával díszített estélyiben egy új, sötétebb irányba vitte a stílust. A habkönnyű, romantikus elemek helyett egy Morticia Addams által inspirált, mégis a régi idők Hollywoodjára emlékeztető megjelenést választott.

A nyakára simuló rózsa tette igazán különlegessé az összhatást (Fotó: Emma McIntyre/EveryStory2024/Getty Images)

Az ikonikus ruha mellett Gomez csillogó ékszerekkel egészítette ki a megjelenését: a Tiffany & Co. gyémánt fülbevalói és gyűrűi nem csupán a luxust hangsúlyozták, hanem Selena Gomez milliárdos státuszát is. A tökéletesen megkomponált hullámok és az oldalt mélyen elválasztott frizura, valamint a Taylor Swift inspirálta vörös ajkak csak fokozták a drámai hatást.

 

Vörös ajkak és hollywoodi hullámok tették teljessé megjelenését (Fotó: Emma McIntyre/EveryStory2024/Getty Images)

via

Exit mobile version