nlc.hu
Trend

Selena Gomez

Selena Gomez megmutatta, milyen nem lesz többé a teste

A sztár büszke megváltozott testére és nem bánja, hogy már nem úgy néz ki, mint egy évtizeddel ezelőtt.

Selena Gomez 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában posztolt magáról két fürdőruhás fotót. Az első 2013-ban, 21 éves korában készült róla. Ehhez a képhez annyit írt: „Ma rájöttem, hogy soha többé nem fogok így kinézni…” 

A második fotón tavalyi, mexikói nyaralásán látható. Ehhez a képhez annyit fűzött hozzá: „Nem vagyok tökéletes, de büszke vagyok arra, hogy az vagyok, aki vagyok… Néha elfelejtem, hogy rendben van önmagamnak lenni.”

Selena Gomez akkor és most

Forrás: Instagram/Selena Gomez

Az énekes-színésznő egy tavaly októberi interjújában beszélt arról, hogy a közösségi médiában milyen durva kritikákat kapott azt követően, hogy lupuszbetegsége miatt veseátültetésen esett át, aminek következtében az alakja is megváltozott, teltebb lett. 

A sztár évek óta számos nyilatkozatában, posztjában hangsúlyozza, hogy a mentális egészségét prioritásként kezeli és rajongóinak is ugyanezt tanácsolja.

„Számomra olyan dolgok tesznek boldoggá, mint a zene, az írás, a barátokkal és a családdal való együttlét. Tehát olyan emberekkel és dolgokkal veszem körül magam, amelyek pozitivitást és boldogságot hoznak az életembe” – fogalmazott az E! News riportjában. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top