Ő ma a legjóképűbb férfi sztár a világon

nlc | 2024. Október 14.
Az aranymetszés szabálya szerint számították ki, kik jelenleg a legtökéletesebb arcú férfi sztárok a világon. Íme a lista!

Egy neves brit plasztikai sebész Julian De Silva a legmodernebb számítógépes technika segítségével számította ki, hogy kik azok a férfi hírességek, akik az aranymetszés szabálya szerint a legszebb arcvonásokkal rendelkeznek. 

A vonatkozó definíció értelmében két rész (a és b, a>b) az aranymetszés szerint aránylik egymáshoz, ha az egész (a+b) úgy aránylik a nagyobbik részhez (a), ahogy a nagyobbik rész (a) a kisebbik részhez. Az egyenlet arra is használható, hogy jobban megértsük, mi tesz bizonyos dolgokat vizuálisan vonzóvá. Minél inkább megfelel ugyanis egy tárgy vagy épp egy arc az aranymetszés szabályainak, annál tökéletesebbnek és vonzóbbnak látjuk. 

A plasztikai sebész által összeállított lista élén Aaron Taylor-Johnson Golden Globe-díjas brit színész végzett, aki olyan filmekből lehet ismerős, mint a Bosszúállók: Ultron kora, a Tenet, a Ha/ver, a Godzilla vagy az Éjszakai ragadozók és esélyes arra, hogy ő legyen a következő James Bond.

Julian De Silva elmondta: Taylor-Johnson arcának minden eleme majdnem tökéletes, 93,04 százalékban megfelel az aranymetszés szabályának. 

Aaron Taylor-Johnson (Fotó: Daniele Venturelli/Getty Images for Armani Beauty)

A legjóképűbb férfi sztárok 10-es listája pedig az elért százalékos eredmények alapján a következőképp alakult:

  1. Aaron Taylor-Johnson – 93.04%
  2. Lucien Laviscount – 92.41%
  3. Paul Mescal – 92.38%
  4. Robert Pattison – 92.15%
  5. Jack Lowden  – 90.33%
  6. George Clooney – 89.9%
  7. Nicholas Hoult – 89.84%
  8. Charles Melton – 88.46%
  9. Idris Elba – 87.94%
  10. Shah Rukh Khan – 86.76%

via

Exit mobile version