Már megint lemaradt néhány ruhadarab Kanye West feleségéről

nlc | 2024. Október 28.
Kanye West neje, Bianca Censori szokásához híven ismét csak egy nejlonharisnyát húzott fel nadrág helyett.

Kanye West és felesége, Bianca Censori az elmúlt napokat Tokióban töltötték, a rapper ugyanis a Japán fővárosban egy nagy szabású partin mutatott be néhány új szerzeményt a még idén év végén megjelenő, Bully című, új albumáról. Bár az elmúlt hetekben a sajtóban és a közösségi médiában olyan pletykák keltek szárnyra, miszerint a sztár és neje szakítottak és már a válási papírokat is beadták, azonban a friss fotók tanúsága szerint erről szó sincs, hiszen Bianca Censori is elkísérte a férjét Japánba.

A házaspár egyik este a Ginza városnegedben található Dover Street Market áruházban bukkant fel kart karba öltve. A rapper szokásához híven tetőtől talpig fekete, laza öltzket viselt, de felesége is a védjegyének számító stílusban „öltözött” fel: alul csupán fkete alsóneműt, nejlonharisnyát és tűsarkút viselt, míg felülre egy olyan felsőrészt vett fel, ami csak elölről takarta a testét, a háta viszont teljesen fedetlen maradt.

Új volt viszont a frizurája: az általában hátrasimított, lezselézett hajat viselő Censoriugyanis ezúttal kiengedett, fekete tincsekkel mutatkozott, melyekhez eg homlokpántot is feltűzött, a nyolcvanas évek stílusát idézve.

Bianca Censori és Kanye West Tokióban (Fotók: Profimedia)

Bianca Censori felbukkanása óta folyamatos vita tárgya, hogy saját elhatározásából öltözködik-e ennyire merészen és többnyire hiányosan, vagy ezt a férje várja el tőle, esetleg kényszeríti rá. A páros egy ismerőse szerint amit látunk, az csupán egy kettejük közös megegyezésén alapuló és gyakorlatilag tökéletesen kivitelezett, bizarr performansz:  „Az emberek félreértik Bianca kreativitását. Fenomenális személyiség, fenomenális színész, aki képes szórakoztatni a nyilvánosságot. Előadóművész. Bianca ugyanolyan előadóművész, mint Ye” – mondta róluk korábban egy magát megnevezni nem kívánó forrás a PageSix-nek.

A rapper egyik zenésztársa, Malik Yusef szintén ezt erősítette meg, amikor a következőképp nyilatkozott: „Ő maga dönti el, hogyan öltözködik. Szerintem [ő és West] együtt kísérleteznek, és azt mondják: hé, ez gyönyörű.”

Az egyébként építész végzettségű, 29 éves, ausztrál nemzetiségű Bianca Censori ugyanakkor nemrégiben férje nélkül látogatott szülőhazájába, ahol viszont egészen másképp nézett ki, mint amikor a rapper oldalán mutatkozik. Egy melbourne-i hamburgerező biztonsági kamerája által készített felvételen, mely a TikTokon került nyilvánosságra, tőle szokatlan módon teljesen fel volt öltözve: fekete, oversize melegítőfelsőt és hozzá illő hosszúnadrágot viselt.

Régi barátai szintén a PageSix magazinnak ennek kapcsán arról is beszéltek: Biancának lényegében munkaköri kötelessége, hogy férje mellett egy szál semmiben járjon, civilben azonban teljesen más az öltözködési stílusa. „Ha megnézed a róluk szóló sajtómegjelenéseket, azt hinnéd, hogy elment az esze, ezért jó volt látni őt a családjával,  olyan emberként, akire emlékeztünk” – fogalmazott egy barátja nyár elején. 

Exit mobile version