nlc.hu
Trend

Magyarázat Bianca Censori öltözködésére

Ezért jár folyton egy szál semmiben Kanye West neje, Bianca Censori

A sztárpár egy ismerőse állt elő egy lehetséges magyarázattal Bianca Censori sajátos öltözködési stílusával kapcsolatosan.

A nemzetközi celebvilág egyik legbizarrabb jelensége az utóbbi időben kétségkívül Kanye West neje, Bianca Censori és az ő meglehetősen sajátos öltözködési stílusa. A rapper 2023 januárjában vette feleségül a korábban a Yeezy márkánál dolgozó ausztrál építészmérnököt, aki azóta mintegy hús-vér divatkiegészítőként, jellemzően furábbnál furább aligruhákban követi férjét mindenhová. 

Sokan vélik úgy, hogy a fiatal nő a legkevésbé sem kelt boldog, kiegyensúlyozott benyomást, a rappert pedig mind gyakrabban éri az a vád, hogy manipulálja, vagy akár megfélemlíti a feleségét és kényszeríti arra, hogy egy szál semmiben parádézzon az oldalán. A Page Six magazinnak nyilatkozó, a házaspárhoz közelálló forrás szerint azonban szó sincs ilyesmiről, Censori ugyanis nagyon is tudja, hogy mit csinál, legalább annyira, mint a férje. Amit pedig látunk, az nem más, mint egy tökéletesen felépített performansz.

Kanye West és Bianca Censori

Kanye West és Bianca Censori (Fotó: Profimedia)

„Az emberek félreértik Bianca kreativitását. Fenomenális személyiség, fenomenális színész, aki képes szórakoztatni a nyilvánosságot. Előadóművész. Bianca ugyanolyan előadóművész, mint Ye” – fejtegette a divatszakmában dolgozó, de kilétét felfedni nem kívánó forrás, aki hozzátette azt is, hogy a testét alig takaró outfiteket maga Censori állítja össze.

Utóbbit erősítette meg a lap kérdésére Malik Yusef, a rapper zenésztársa is: „Ő maga dönti el, hogyan öltözködik. Szerintem [ő és West] együtt kísérleteznek, és azt mondják: hé, ez gyönyörű.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top