nlc.hu
Trend

Kicsoda Kanye West új felesége?

Kardashian-hasonmásból Kanye West aligruhás árnyéka – Kicsoda Bianca Censori?

A titokzatos feleség, akivel kapcsolatban még az sem teljesen biztos, hogy valóban feleség...

2023 januárjában, alig két hónappal azután, hogy elvált Kim Kardashiantől, Kanye West egy nem hivatalos ceremónián feleségül vette Bianca Censorit. A TMZ információi szerint a pár gyűrűt cserélt és házassági esküt is tett a Beverly Hillsben tartott ünnepségen, azonban frigyüket sem akkor, sem pedig azóta nem törvényesíttették. Ami azonban bizonyos, hogy Censori az elmúlt hónapokban árnyékként követi mindenhová Westet, teszi mindezt a rapper aktuális öltözékéhez passzoló aligruhákban. Akár egy pőre, hús-vér divatkiegészítő.  

Kanye West és Bianca Censori

Kanye West és Bianca Censori májusban Kaliforniában (Fotó: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images)

Ki ő? 

Bianca Censori Melbourne-ben született, hogy pontosan mikor, azt nem tudni, de nagyjából 27-28 éves lehet. Sajtóértesülések szerint édesapja Elia Leo Censori hírhedt gengszter, akit korábban többek között kábítószerkereskedelem, illetve illegális fegyvertartás miatt is elítéltek. Egyik nagybátyját, Eris Censorit egykor a melbourne-i Al Capone-ként emlegették, jelenleg gyilkosság miatt életfogytiglani börtönbüntetését tölti, míg másik nagybátyját, az Edmondót, azaz Eddie Caponét rablás, fenyegetés és erőszak vádjában találták bűnösnek. 

Censori a LinkedInen megtalálható önéletrajza szerint 2020-ban szerzett mesterdiplomát a Melbourne-i Egyetem építészmérnöki karán. 2020 novemberétől Kanye West divatmárkájánál, a Yeezynél áll alkalmazásban építész dizájner pozícióban. 

Bianca Censori korábban

Bianca Censori korábban (Fotó: Instagram@bianca censori)

Azt, hogy a rapper és a Kim Kardashianre – egykor – feltűnően hasonlító építészmérnök között miként és mikor alakult ki több munkakapcsolatnál, masszív homály fedi. Az első jel, hogy egy párt alkotnak, West 2022 decemberében kiadott dala volt, mely a Censori Overload címet kapta.

Első alkalommal 2023 január elején készültek róluk közös lesifotók, amint épp a Beverly Hills-i Waldorf Astoria éttermében vacsoráztak. Néhány nappal később aztán már ki is szivárgott a házasságkötésükról szóló hír.

Kanye West és Bianca Censori

Az egyik első lesifotó a párról a Beverly Hills-i Waldorf Astoria éttermében (Fotó: Profimedia)

Egyes források szerint a volt feleség meglehetősen szkeptikusan áll West új házasságához, mások szerint egyenesen gyűlüli Censorit, és komolyan aggódik amiatt, hogy milyen hatással lesz négy közös gyermekükre. A rapper azonban már januárban bemutatta gyermekeinek új feleségét, a legidősebb lányával, Northtal pedig hármasban látták őket vacsorázni a malibui Nobuban.

„Kanye és Bianca dolgai nem is mehetnének jobban. Kanye úgy érzi, végre találkozott valakivel, aki igazán megfogta őt, és azért szereti, amilyen. Bianca nagyon sok mindenben kiegészíti Kanye-t, és szereti, ha együtt dolgozhatnak és együttműködhetnek projekteken. Méltányolja és tiszteletben tartja a véleményét, még ha nem is mindig értenek egyet. Valóban földön tartja őt, és ettől jobban érzi magát, mint valaha” – nyilatkozta egy forrás a Us Weeklynek nyár elején. 

Censori és West Nyugat-Hollywoodban telepedtek le egy luxuslakásban és szinte mindenhová közösen mennek. Júliusban Japánba utaztak, ahol Bianca bemutatta a rappert a családjának. A házaspár jelenleg Olaszországban vakációzik. 

Kanye West és Bianca Censori
Megnézem
Összes kép (7)

 

Valami nem stimmel?

A sajtó és közvélemény egy része úgy véli azonban, valami nem stimmel West és felesége kapcsolatában. Ha megnézzük a róluk készült felvételeket, mit látunk? Censori a testét alig takaró cicaruhákban, unott vagy épp gondterhelt arckifejezéssel tipeg férje oldalán. Nem egy kiegyensúlyozott, boldog feleség benyomását kelti, hanem sokak meglátása szerint inkább egy megfélemlített, két lábon járó trófeáét. Házasság ez egyáltalán? Vagy valamiféle bizarr performansz?

Ami tény: a fiatal nő stílusa igencsak megváltozott Kanye West oldalán. Megvált hosszú, barna tincseitől és bár korábban is szerette az idomait kiemelő öltözékeket, az elmúlt hónapokban szinte kizárólag neutrális pucérruhákat, melltartó nélküli bodykat, cicanadrágokat, harisnyákat visel. 

Bianca Censori

Bianca Censori korábban a Yeezy építész dizájnereként és idén (b), immár Kanye West felségeként (Fotók: Profimedia)

Kanye Westre előző kapcsolataiban is jellemző volt, hogy az aktuális párja stílusát igyekezett a sajátjához igazítani, azonban még senkivel sem volt képes ezt olyan hatékonyan megtenni, mint Censorival. 

„Bianca teljes megjelenését lecsupaszította – magyarázta a U.S. Sun riportjában Tavia Sharp celebstylist. – Mielőtt Bianca találkozott Kanye-vel, nem volt ilyen futurisztikus megjelenése, stílusa vagy identitása. Akkoriban Bianca valószínűleg megpróbálta kitalálni, ki ő. Ez egy tökéletes alkalom lehetett Kanye számára, hogy új embert formáljon valakiből, akivel akkor ismerkedett meg. Úgy tűnik, Kanye szereti, ha olyan nők vannak az oldalán, akik úgy néznek ki, mint a trófeák. Ő alakította ki Bianca stílusát és identitását.”

Források: 1, 2, 3

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top