nlc.hu
Trend

Bianca Censori egy szál esőkabátban

Már bugyit sem húzott az esőkabátja alá Kanye West neje

Úgy tűnik, Kanye West feleségének, Bianca Censorinak mostanában az esőkabát a kedvenc ruhadarabja.

Kanye West állítólagos neje, Bianca Censori folyamatosan a köztudatban van, mégpedig bizarrabbnál bizarrabb – és hiányosabbál hiányosabb – öltözékeinek köszönhetően. Olybá tűnik, újabban esőkabátokat hord különösen nagy előszeretettel: január végén a Los Angeles-i Sunset Towersben jelent meg a rapper oldalán világoskék, áttetsző esőkabátban, mely alatt mindössze egy fekete bugyit viselt. A minap azonban ezt az outfitet is sikerült „felülmúlnia”, pontosabban alulöltöznie.

Bianca Censori és Kanye West

Bianca Censori és Kanye West (Fotók: Profimedia)

A lesifotósok a hét elején Los Angelesben kapták lencsevégre a párt: míg a rapper olyan öltözéket viselt, hogy a testéből egyetlen centiméter sem látszott ki, addig feleségén csupán egy takarófólia jellegű esőkabát volt. Erős túlzás volna azt a kifejezést használni, hogy a holmi fedte volna Censori testét, hiszen még az is jól látható volt, hogy ezúttal még bugyit sem húzott az esőkabát alá.

A közösségi oldalakon a friss fotók kapcsán ismét sokan megjegyezték, hogy Censori a legkevésbé sem kelti egy boldog, kiegyensúlyozott nő benyomását, sőt, jócskán akadnak, akik szerint valakinek– például a családjának – végre közbe kellene lépnie és kimenteni őt ebből az egészségtelen, sőt akár bántalmazó kapcsolatból.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top