nlc.hu
Trend

Bianca Censori esőkabátban

Csak egy átlátszó esőkabát takarta Kanye West nejének melleit

Végül is, minek is vett volna fel mást az esőkabát alá, mint egy szál bugyit?

Kanye West – állítólagos – feleségétől, Bianca Censoritól megszoktuk, hogy a bizarrabbnál bizarrabb, viszont a testét lehetőleg csak minimális mértékben takaró öltözékekben kísérgeti a rappert. A pár hétfőn a Los Angeles-i Sunset Towersben ebédelt, majd a Century City bevásárlóközpontba vették az irányt. Ekkor készültek róluk az alábbi lesifotók. 

Kanye West és Bianca Censori

Kanye West és Bianca Censori (Fotó: Profimedia)

West és neje ezúttal a hűvös, esős időjárásnak, egyben pedig saját szokásaiknak megfelelően öltöztek fel. A rapper egy drapp Balenciaga esőkabátot viselt, megfelelőképpen aláöltözve. Neje pedig egy kék eskőkabátot vett fel, mely alá csupán csak egy szál bugyit húzott, melltartót azonban már nem.

Bianca Censori

Bianca Censori (Fotó: Profimedia)

Kedden aztán megtörtént az is, ami az elmúlt hónapokban a legkevésbé sem volt jellemző: Bianca Censori teljesen felöltözött, mégpedig önmagához képest átesve a ló, vagyis ebben az esetben inkább a leopárd túloldalára. A francia BLUEMARBLE divatház kérte fel ugyanis egy fotózásra, ahol a márka egyik extravagáns leopárdmintás bundáját viselte, melyből csupán a lábfeje és az arca, illetve a nyaka látszott ki, az is éppen hogy csak. 

Kanye West, Bianca Censori

Fotó: Profimedia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top