Így veszekszik a Korda–Balázs házaspár

nlc | 2011. Július 13.
A szakemberek szerint egy kiadós veszekedés előbbre viszi a kapcsolatot. Balázs Klári nem tagadja, bizony szokott perlekedni Korda Gyurival, és kifejezetten jót tesz nekik...

Órákon át műtötték Korda Györgyöt

Ésszel veszekszik egymással Korda György és Balázs Klári. Az énekesnő elmondta, hogy mint minden házasságban, náluk is vannak viták, de nem sokáig tart a harag.

„Jólesik néha perlekedni, persze, de nem török tányért és nem borogatok asztalt. Finoman veszekszünk” – mondta el Klárika azon apropóból, hogy egy friss kutatás szerint a hosszú házasság titka nem más, mint a sok-sok veszekedés. 

De hogyan is kell jól vitázni?

– A viták során figyelmesen hallgassuk végig a másikat, és fogadjuk el az érzelmeit kritika nélkül – tanácsolja Tar Eszter személyiségfejlesztő tréner. – Másrészről próbáljuk világosan megfogalmazni saját érzelmeinket és álláspontunkat. Vannak olyan esetek is, amikor érdemes elkerülni a konfliktust, és a helyzet tisztázását későbbre kell halasztani, például ha valamelyik fél éhes, szomjas, ittas, vagy amúgy is feszült más okok miatt. De azt tudomásul kell venni – int a szakértő –, hogy ha valakivel közös életet akarunk, akkor azt gyakorolnunk kell.

 

Exit mobile version