Végleg vége! Szakított az RTL bombázója

nlc | 2012. December 06.
Újra szingli az X-Faktor második szériájának legjobb énekesnője. Szakított Amerikában élő szerelmével, mert nem működött a távkapcsolat. Nem akarta ugyanis beáldozni a karrierjét azzal, hogy kiköltözik hozzá a tengerentúlra – írja a Blikk.

ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!

Muri Enikő hosszú vívódás után néhány héttel ezelőtt szakított az Amerikában élő kedvesével, Péterrel. Az énekesnő elmondása szerint amióta nyáron hazajött tőle, naponta többször is beszéltek, sőt az is felvetődött, hogy valamelyikük követi a másikat, ám nem tudtak abban megegyezni, hogy ki jöjjön, vagy ki maradjon. Enikőnek – aki Szinetár Dóra helyét vette át az Operettszínházban – ugyan megfordult a fejében, hogy kiköltözik szerelméhez, ám nem akarta feladni az itthon beindult karrierjét, ez pedig megmérgezte a 7 éve kezdődött kapcsolatukat. „Úgy láttuk jónak, hogy inkább hagyjuk abba. Nem akartuk már bántani egymást. (…) Nem tudtunk kompromisszumot kötni, amit csak azért bánok, mert a mi kapcsolatunk ennél sokkal többet érdemelt volna” – vallotta be az énekesnő.

Exit mobile version