Édesanyja aggódik Dukai Regináért

G.Zs. | 2014. Július 14.
Munkával, de főként pihenéssel tölti a nyarat Dukai Regina, aki nemrég érkezett haza törökországi nyaralásából. A modell-műsorvezetővel egy keddi – futballal kapcsolatos – sajtórendezvényen találkoztam, és Regina a romantikus nyaralás részletei mellett a jövőbeni terveibe is beavatott.

“A párommal, Robival (Feczesin Róbert – a szerk.) nyolc napot töltöttünk el Belekben, jókat ettünk, aludtunk, rengeteget olvastunk, napoztunk, és természetesen a várost is megnéztük. Mi egyébként abszolút aktív nyaralók vagyunk: egy nap pihenés, egy nap túrázás. A kint tartózkodásunk alatt részt vettünk egy Jeep Safari-túrán, ahol olyan koszosak lettünk, hogy csak na, Robinak konkrétan őszre színeződött a haja a portól” – mesélte a Nők Lapja Cafénak Dukai Regina.

A modell és kedvese egy hatvanméteres vízesés alatt képződött kristálytiszta lagúnában fürdőzve pihente ki a szafarizás fáradalmait. “A nyaralásunk egyik legemlékezetesebb pillanata egyértelműen az volt, amikor beluga bálnákkal úsztunk, Robinak óriási élmény volt, nekem is, viszont nem emlékszem, hogy mi történt pontosan azokban a percekben. Tudod, nekem mindig az a bajom, hogy annyira átélem a helyzetet, és olyan sokkhatás alá kerülök a látottaktól, hogy aztán képtelen vagyok felidézni, mi történt” – mosolygott. Épp a következő kérdést szerettem volna feltenni, amikor az esemény másik házigazdája, Istenes Bence belekotnyeleskedett az interjúnkba.

Igen, igen, Regi nyaralt, láttam a képeket, tök cuki volt, irigykedve néztem, hogy bárcsak én is ott lehetnék – de aztán nem voltam.” Köszönjük, Bence. Visszatérve: Regináról mindenki tudja, hogy az egészséges életmód híve, az edzéseket természetesen a kint léte alatt sem hanyagolta el. “Robinak hamarosan kezdődik a felkészülési időszak, így neki kifejezetten jót tett, hogy sportoltunk egy picit napközben, hogy volt valami aktivitás, és nem hagytuk magunkat ellustulni” – nevetett.

Regina a nyár folyamán tervez még külföldi nyaralást, akkor azonban nem a kedvesével, hanem a barátnőivel kel majd útra. Végezetül az az információt is megosztotta velünk, hogy – bár imád dolgozni – a nyári hónapok nagy részét pihenéssel, nem pedig munkával tölti.

“Egész évben megyek, a nyári időszak az egyetlen, amikor itthon van a párom, ilyenkor nyílik lehetőségünk több időt együtt tölteni. Júniusban rengeteg felkérést lemondtam, de ennek ellenére is szinte végig dolgoztam – persze tudom, most vagyok fiatal, most kell csinálnom. A nyár elejére már annyira elfáradtam, hogy egyszerűen nem tudtam magamat mivel feldobni, anyukám meg is jegyezte, hogy nem ártana, ha kissé visszavennék a lendületből. De hamarosan visszatérek!”

Galériánkban egy nagyon boldogan nyaraló párt láthatsz:

Édesanyja aggódik Dukai Regináért

Munkával, de főként pihenéssel tölti a nyarat Dukai Regina, aki nemrég érkezett haza törökországi nyaralásából. A modell-műsorvezetővel egy keddi – futballal kapcsolatos – sajtórendezvényen találkoztam, és Regina a romantikus nyaralás részletei mellett a jövőbeni terveibe is beavatott.

Radics Gigi másfél évtizeddel ezelőtti fényképet posztolt magáról közösségi oldalára, amiből az is kiderült, hogy kitől örökölte szépségét. Részletek itt!

Exit mobile version