Sztárok

Nyaralás közben sem lazsál Dukai Regina – galéria

Míg más a vakáció idejére felfüggeszt mindenféle diétát, és a testmozgás is maximum a hullámok közti lubickolásban merül ki, addig Dukai Regina még ilyenkor sem hanyagolja el az edzést.

A török Riviéra egyik közkedvelt nyaralóhelyén pihen Dukai Regina és focista párja, Feczesin Róbert. Regi, aki igazi sportőrült hírében áll, a nyaralás alatt sem hazudtolja meg önmagát: míg mások – és ebbe most magamat is beleértem – a vakáció alatt szívesebben töltik az időt kizárólag semmittevéssel, a nemrégiben Kínát megjárt modell-műsorvezető ilyenkor is képes rávenni magát, hogy eltöltsön egy kis időt az edzőteremben.

Fotó: Dukai Regina Instagram oldal
Fotó: Dukai Regina Instagram-oldal

Azonban Regi nemcsak a négy fal között formálja testét, kedvesével ugyanis részt vettek egy extrém sportnak számító vadvízi evezésen is. Természetesen azért a henyélésre is jut idő Belekben, amiről Instagram-oldalán bőségesen oszt meg fotókat rajongóival. 

Megnézem
Összes kép (1)

A világbajnokság legizgalmasabb pillanatai még hátravannak, addig is most ismert embereket kérdeztünk arról, mennyire követik figyelemmel a rangos sporteseményt. Részletekért kattints a Hír24 oldalára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top