Esküvőre készül Csobot Adél és Istenes Bence?

nlc | 2015. November 27.
Lehetséges, hogy Csobot Adél és Istenes Bence hamarosan oltár elé áll. Állítólag még a baba érkezése előttre tervezik az esküvőt.

A Blikk egy neve elhallgatását kérő személytől úgy tudja, a fiatal pár csak egy formális szertartást szeretne,  így már hivatalosan is családba születne a kisbabájuk. Azt mindketten többször hangsúlyozták már, hogy mennyire fontos számukra a család, már csak azért is, mert Csobot Adél és Istenes Bence is apa nélkül nőtt fel. Adél nagyon fiatalon veszítette el az édesapját, Bence pedig mindössze 6 éves volt, amikor a szülei elváltak, és ő kiköltözött Németországba az édesanyjával.

Istenes Bence nem erősítette meg a hírt, a cuki pocakját nem rejtegető Csobot Adél pedig nem kívánt nyilatkozni a témában, de a műsorvezető korábban már beszélt a Fókusznak a lehetséges esküvőről. “Adél már nagyon-nagyon szeretné, ha megkérném a kezét, úgyhogy az is lehet, hogy az azért becsúszik” – fogalmazott Istenes Bence. A kismamaként is sugárzóan szép Csobot Adél pedig korábban az Esküvő Classicnak adott interjújában beszélt arról, miként is vélekedik a házasságról. “Azt gondolom, nincs életkori korlát, ha házasságról van szó. A pillanatnak kell adnia, és ha józan gondolkodásúak a felek, akkor nem lehetnek túl fiatalok vagy túl idősek hozzá. Én abban hiszek, hogy ha eljön az ideje, érezni fogom, és nem szabok magamnak időbeli korlátokat”  mondta.

Exit mobile version