Ezért kerülhet válságba Sarka Kata házassága

nlc | 2015. December 09.
Sarka Kata és Hajdú Péter már a házassági szerződésről szóló papírt is összetépték, mert úgy érzik, szerelmük és frigyük örökké tart. Most azonban Sarka Kata kihúzhatja a gyufát.

Mindenki emlékszik, mikor Sarka Kata fitneszversenyen indult tavasszal, és körülbelül 48 kilósra fogyott. Volt, akinek tetszett, volt, akinek nem, a lényeg azonban, hogy Hajdú Péternek nem igazán nyerte el a tetszését csontsovány felesége, ráadásul Sarka Kata is jobban érzi magát plusz tíz kilóval, mint akkor.

Hajdú Péternek pedig olyannyira nem tetszett, hogy még meg is fenyegette feleségét. Kata ezt a Fem3 Café műsorában mondta el októberben.

“Azt mondta, ha még egyszer versenyezni akarok, akkor ő inkább elválik. Ehhez most tartja is magát, mert többet nem akar 48 kilósan látni. Úgyhogy a közeljövőben nem fogok fitneszversenyen indulni, de majd szeretném rávenni, hogy egyszer még mehessek.”

Azonban úgy tűnik, hogy Sarka Kata hamar rábeszélte férjét, hogy nézze el neki, ha újra versenyezne, mert a napokban úgy döntött, hogy újra megméretteti magát.

“Tervezem, hogy jövőre újra felkészülök egy fitneszversenyre, és szilveszterkor a következő fogadalmam ismét az lesz, hogy megcsinálom a versenyt” – mondta az extraszexi Sarka Kata az Aktívnak.

Mi pedig csak azt reméljük, hogy a menyasszonyi ruhákban pózoló Kata nem lesz ismét olyan sovány, mint korábban, hiszen úgy ő sem érezte jól magát, és hogy Hajdú Péterrel sem rúgják majd össze a port a diéták miatt.

 

 

Exit mobile version