Sztárok

Sarka Kata 11 kilót hízott

Sarka Kata hosszú idő után újra modellkedik, és rendívül élvezi, ráadásul kifejtette azt is, hogy 11 kiló plusszal miért érzi magát jobban a bőrében!

Sarka Kata eszméletlen szexi, és valljuk be őszintén, most, hogy végre néhány kilót felszedett a csontsovány fitneszmodellkedés után, még a kisugárzása is sokkal jobb. Ahogy Sarka Kata fogalmaz, köszöni szépen, remekül van, hiszen mindennap sportol, odafigyel magára, ráadásul mindenből eszik, amit megkíván, nem von meg magától semmit, de persze a mértékletességet mindig szem előtt tartja.

“Hatvan kiló vagyok, amit én büszkén viselek, és sokkal jobban érzem magam, mint akkor, amikor mondjuk pár hónappal ezelőtt részt vettem egy fitneszversenyen, és negyvenkilenc kiló voltam. Azt látom, hogy jobban állnak rajtam a ruhák is, és annyira kiteljesedtem, hogy most már nem is vállalnék el olyan kifutó munkát, amire azt kérik, hogy fogyjak le 34-es méretre vagy 32-esre. Én ilyet már nem vállalnék soha, csak azt amiben jól érzem magam, és kényelmes, és trendi!” – mondta az Aktívnak Sarka Kata, aki kifejtette, hogy sokkal jobban tetszenek neki azok a ruhák, amik hús-vér nőkön is jól állnak.

“Lehet nagy márka, lehet extra, de nekem nem tetszik, amikor a csontsovány lányok olyan szomorúan viselik őket, inkább a természetesség a fő!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top