Nicole Kidman nagymama lesz, és örül neki

nlc | 2015. December 14.
Nemrég nagy titokban ment férjhez Nicole Kidman lánya, aki a hírek szerint az első gyerekével várandós. Ez sok mindent megváltoztat a színésznő életében.

Bármennyire is szereti Nicole Kidman az egykor Tom Cruis-zal közösen adoptált gyerekeit, a színész és a vallásbeli vita miatt nem tudott olyan anyja lenni Bellának és Connornak, amilyen lenni akart. 

Ezért annyira nem is volt meglepő, hogy Nicole Kidman nem vett részt a lánya esküvőjén, noha éppen Londonban tartózkodott a nagy napon, és csak néhány sarokra voltak egymástól. Cruise állítólag fizette a lagzit, de ő maga sem volt meghívott. Ennek ellenére a színésznő nem neheztelt a lányára, mert szerinte az a legfontosabb, hogy Bella boldog legyen.

“Éppen ennek köszönhető, hogy Bella mostanában keresi az anyja társaságát. Amióta kiderült, hogy gyereket vár, kezdenek leomlani köztük a falak” írta a National Enquirer. A lap információi szerint Bella nem szeretné, ha a születendő gyereke szcientológus lenne, ezért az apja megharagudott rá, és csak idő kérdése, hogy minden kapcsolatot megszakítsanak egymással. Közben viszont Nicole Kidman nagyon örül, hogy nagymama lesz, ellátja a lányát tanácsokkal, felajánlotta, hogy bármiben segít neki, amit csak szeretne.

A lapnak megnőtt a hitelessége, amióta Charlie Sheen HIV-pozitív botrányát elsőként hozták, de azért persze még mindig kérdés, mennyi igaz a mostani történetből.

 

Exit mobile version