Sztárok

Nicole Kidmant kitiltották a lánya esküvőjéről

Isabella Cruise esküvőjére nem mehetett el az anyja, Nicole Kidman. A színésznő adoptált lánya a szcientológiai egyház szertartása keretében fogadott örök hűséget.

Alig húsz perc sétányira voltak egymástól, mégsem találkoztak. Nicole Kidman a West End színpadán állt aznap este, amikor a lánya lagziját tartották.

Nicole Kidmant kitiltották a lánya esküvőjéről

A londoni Dorchesterben tartott esküvőről a Page Six közölt részleteket, többek között azt, hogy Nicole Kidman nem is került fel a vendéglistára. A New York Post pedig arról számolt be, hogy a szeptember 18-án tartott esküvőt bár Tom Cruise állta, és mivel Európában volt akkor, így akár ott is lehetett volna, de ő sem jelent meg.

http://hollywoodhillsblog.tumblr.com/post/130554942903/dailymailceleb-nicole-kidmans-daughter

“Az esküvő a szcientológiai egyház szertartása szerint zajlott, Nicole pedig nem volt ott, nem is tudott az egészről” – számolt be a lapnak egy bennfentes. Mindez nem is olyan meglepő, hiszen köztudott, hogy Nicole Kidman nem kívánatos személy a szcientológiai egyházban, amióta elvált Tom Cruise-tól. 

http://att-yahoopartner.tumblr.com/post/130605257899/bella-cruise-gets-married-without-tom-cruise-and

Isabella Cruise azonban nemcsak az anyját, hanem az apját is kitiltotta az esküvőről, mert nem akart semmilyen megkülönböztetést a szülei között. Ráadásul Kidman és Cruise másik adoptált gyereke, Connor sem volt ott a nagy napon. Igaz, egyes értesülések szerint Tom Cruise beugrott a szertartásra és áldását adta a frigyre, de ezeket az információkat nem erősítették még meg.

Az ausztrál Woman’s Day magazin címlapon közölte Nicole Kidman lányának esküvőjének hírét, és állításuk szerint a színésznő boldog, hogy a 22 éves Isabella férjhez ment.

Nicole Kidmant kitiltották a lánya esküvőjéről

Nemrégiben a színésznő arról nyilatkozott, hogy bárki bármit is gondol, neki jó a viszonya a két adoptált gyerekével is, bár nem találkozik velük annyit, mint szeretne. “Tommal élnek, ez az ő döntésük volt. Szerettem volna, ha hozzám költöznek, de mit tehetnék?”

Korábban pedig Kidman határozottan kijelentette: nem beszél a szcientológiai egyházról, mert van két gyereke, akik hívők, és ezt tiszteletben tartja.

http://ujjalnewsnish.tumblr.com/post/129698242536/nicole-kidman-i-definitely-text-keep-in-touch

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top